Als je deze haarkleur hebt ben je het beste in bed!

Intiem door Elsemieke

Als je over een flinke bos blonde lokken lokken beschikt, zal je automatisch ook wel een beest in bed zijn. Tenminste, dat is wat vaak klakkeloos gedacht wordt. Maar het blijkt dat juist bij deze haarkleur de vonken ervan af vliegen!
 
Blonds have more fun, dus dan zullen ze een guy vast ook alle hoeken van de kamer laten zien. Als je een blond girl bent dan zal je dit vooroordeel vast weleens hebben gehoord, of je het nou leuk vindt of niet. Maar dit eeuwenoude gezegde gaat helaas niet meer op, want het blijken juist de brunettes die de wildste lovers in bed zijn. 


Beest in bed
De makers van een datingsite voor getrouwde koppels ondervroegen 1000 mensen het hemd van het lijf over de scharrels die ze in hun leven gehad hebben. Daar kwamen verrassende resultaten uit, want maar liefst 58 procent gaf aan dat ze brunettes beter in bed vinden. Ondertussen zijn het wel de blondjes die het vaakst vreemdgaan, aldus de deelnemers. Ook krijgen ze dus een lagere scores wanneer het op een potje hot & steamy aankomt. Brunettes hebben dus de laatste lach wanneer het op seks aankomt!
 
Lekker lachen
De helft van de mensen (54 procent) is van mening dat blonde girls het meest ontrouw zijn, gevolgd door de brunettes met 26 procent. Daarbij denkt maar 12 procent dat meiden met een bos zwarte lokken echte cheaters zijn en tot slot ziet slechts 8 procent roodharige vrouwen als de boosdoener. Enigszins ontdaan door deze cijfers? Don’t worry, want we hebben ook nog goed nieuws. Maar liefst 91 procent concludeert dat een goed gevoel voor humor het belangrijkste is tussen de lakens. Zijn we het roerend mee eens!

Zie jij jezelf als een beest in bed?