Oeh la la! Zo vier je Valentijnsdag voor gevorderden

Intiem door Commerciële Redactie Ze.nl

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw… bla bla bla! Hoeveel jij ook van je partner houdt, het station van giechelend elkaars handje vasthouden en zoetsappige gedichtjes naar elkaar sturen zijn jullie inmiddels allang gepasseerd. Toch vind je het wél leuk om met Valentijnsdag wat extra aandacht te besteden aan jouw lief. En aangezien jullie toch al hartstikke op jullie gemak zijn bij elkaar, is het tijd to spice things up! Wij helpen je graag een handje: dit is Valentijnsdag voor gevorderden. 

07:00 uur: Ontbijt (‘m er niet af)

Wakey wakey! Dit jaar is het niet de wekker die jouw lief uit zijn of haar lange slaap doet ontwaken, maar ben jij degene die de stoute schoenen aantrekt. Verras hem of haar met een uitgebreide orale massage. Zo’n start van de dag zal nog lang bijblijven en met rode oortjes vertrekt je lief naar werk. 

Valentijnsdag

12:00 uur: Lustige lunch

Je Valentijn denkt misschien dat de lunch vandaag niet meer verschaft dan het gebruikelijke broodje kaas, maar wat hij of zij niet weet is dat jij voor een extraatje hebt gezorgd! Stop van te voren wat chocolaatjes (hallo afrodisiacum!) in een geheim vakje in de werktas. Pas als het lunchtijd is geef je je geheim prijs. Een beetje zoetsappig is het wel, maar wie zegt er nou nee tegen chocolade? En... misschien kun je er als extra verrassing nog een lustopwekker bij doen? 

16:00 uur: Cup-a-shoot

Zijn we om vier uur niet allemaal een beetje ingekakt op kantoor? Daar weet jij wel iets aan te doen. Instrueer jouw lief om zich even af te zonderen (bijvoorbeeld in de wc) en stuur diegene dan een sexy foto van jezelf. Verklap niet teveel, het moet vooral een voorproefje van vanavond zijn… Oeh la la! Leg die rode wangen maar eens uit op kantoor. 

17:30 uur: Hitsige treinreis

Wanneer je lover huiswaarts gaat, kan het feest eindelijk beginnen! Nog even naar huis reizen en je hebt hem of haar helemaal voor jou alleen. Tijdens die reis kun je de spanning al laten stijgen. Maak een Spotify-lijst met de meest sexy liedjes die je kent en deel deze met hem of haar. Met zulke muziek kan hij of zij alleen nog maar denken aan wat er de rest van de avond te gebeuren staat…

19:30 uur: Naked diner

Vandaag is jouw restaurant maar geopend voor één gast: jouw liefje. Enige vereiste? Kleding is niet toegestaan tijdens dit stomende diner. Behalve voor jou natuurlijk, want jij hebt de meest sexy lingerie uit de kast getrokken om jouw Valentijn mee te verrassen. Tipje van de redactie: op EasyToys.nl hebben ze speciaal voor Valentijnsdag supersexy en speelse setjes bij elkaar gezocht, waar je ongetwijfeld punten mee scoort. 

21:00 uur: Let the games begin

Het is tijd om deze Valentijnsdag knetterend en spetterend af te sluiten: jij haalt vandaag alles in huis om je lief volledig te verwennen én te verrassen. Begin bijvoorbeeld met een spannende massage waarbij je je partner constant een beetje teased. Maak hem of haar net zo lang gek totdat de boel niet meer te houden is. Dit mag lekker lang duren, des te spannender en opwindender is de avond. Om je partner extra te verrassen kun je van tevoren al wat nieuwe attributen inslaan. Op EasyToys.nl staat zóveel aan sexy speeltjes perfect voor Valentijnsdag dat er vast iets nieuws voor jullie tussen zit. Misschien tijd om iets kinky's te proberen...? Check ook deze EasyToys kortingscode voor extra voordeel!

Valentijnsdag

23:00 uur: (It was a) good night!

Zo’n spannende Valentijnsdag vergeten jullie vast niet zo snel meer. Wat rest is lekker uitpuffen naast elkaar in bed en genieten van lekker lang knuffelen en nakletsen. Als deze Valentijnsdag jullie relatie geen boost heeft gegeven, dan weten wij het ook niet meer!

Beeld via Unsplash