WIN: Spel Ultiem Verlangen

Winacties door Redactie Ze.nl

LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Het is bijna Valentijnsdag, en dit betekent even wat quality time voor jou en je lover. Je kunt natuurlijk cliché uit eten gaan, maar je kunt ook een erotisch spel doen! Ze.nl mag 6 keer het spel Ultiem Verlangen weggeven!

Ultiem Verlangen is een spel uit de Tease & Please-collectie van Moodzz dat je meeneemt op een ontdekkingsreis, waarbij genieten centraal staat. Aan de hand van vragen en opdrachten ontdekken jij en je partner wat jullie echt fijn vinden. Het spel begint met tedere, romantische opdrachten, gaat dan over in meer intieme opdrachten om vervolgens uit te komen bij de vurige opdrachten, waarbij alles mag en niets moet. Spelenderwijs worden barrières doorbroken en kom je dichter tot elkaar. Het spel is ontwapenend, opwindend, direct en gedurfd, soms hilarisch maar nooit zonder respect.

In dit spel is niets verplicht en alles kan naar eigen voorkeur worden uitgevoerd. Voordat er daadwerkelijk met het spelen van het spel begonnen wordt, spreekt elke speler zijn of haar ultieme verlangen uit. Dit kan een lang gekoesterde erotische wens zijn of gewoon een lekker ontbijtje op bed. De winnaar ziet zijn of haar ultieme verlangen in vervulling gaan en de partner mag deze wens ten uitvoer brengen. Dus eigenlijk kent dit spel geen verliezers.

Mmm... klinkt goed toch? Weer eens wat anders dan een bioscoopje pakken op valentijnsdag! Het spel is er in twee varianten, de Classic Edition en de Travel Edition. Voor meer informatie over de spellen van Moodzz, kun je kijken op ultiemverlangen.nl. Heb je geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? De spellen zijn onder andere te koop bij bol.com!

Zie jij dit spel wel zitten? Dat komt goed uit! Ze.nl mag namelijk 6 keer het spel Ultiem Verlangen Classic Edition t.w.v. ? 34,99 weggeven! Om kans te maken op deze prijs moet je onderstaande vraag uit het spel juist beantwoorden. Kijk voor het antwoord op de vraag op ultiemverlangen.nl.

Je maakt nog meer kans als je de winactie deelt op Facebook en/of Twitter door op de icoontjes onder dit artikel te klikken. De prijsvraag loopt tot en met 25 februari.