WIN: Fuse-Ion sneakers t.w.v. ? 90!

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Hakken zijn mooi voor een glamorous avondje uit, maar sneakers kunnen ó zo fijn zijn tijdens een lekker dagje uitwaaien op het strand of een middagje winkelen! Bij ons kun je nu de nieuwste Fuse Ion-sneakers van Teva winnen.

De nieuwe Fuse-Ion sneaker is de perfecte schoen voor de zomer. Je kunt ?m overal en altijd dragen. Hij is namelijk niet alleen geschikt voor echte outdoor girls die reizen, hiken, wakeskaten en banjeren door rivieren, ook is hij perfect om ?s avonds de kroeg mee in te duiken!


De Fuse-Ion heeft zijn naam te danken aan de innovatieve Ion-Mask? technologie. Deze dunne, slijtvaste coating is aangebracht op de schoen en stoot vocht af, waardoor water gewoon van de schoen glijdt. Wij zeggen: handig in ons niet altijd droge kikkerlandje! Bovendien zorgt de antislip buitenzool voor de beste grip op gladde en natte oppervlakken.


De sneaker is verkrijgbaar voor dames in een rode, grijze en zandkleur. Surf voor meer informatie over Teva en de zomercollectie 2012 naar www.teva-nl.com.

Houd jij wel van een paar lekker zittende sneakers? Dat komt goed uit! Ze.nl mag namelijk 2 paar sneakers t.w.v. ? 90,- weggeven in een kleur en maat naar keuze! Om kans te maken op deze prijs moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

Je maakt nog meer kans als je de winactie deelt op Facebook en/of Twitter door op de icoontjes onder dit artikel te klikken. De prijsvraag loopt tot en met 23 februari.