WIN: One Day - de dvd en het boek

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Buiten is het koud; bovendien is het binnenkort Valentijnsdag. Heb je nog meer redenen nodig om op de bank naar een heerlijk romantische film te kijken? Ze.nl mag een aantal exemplaren van de romantische film én het boek One Day weggeven! 
 

De film One Day is gebaseerd op de internationale bestseller De Eerste Dag van David Nicholls. 

 
Het verhaal
Twintig jaar. Twee mensen?
15 juli 1988. Na één dag samen te hebben doorgebracht, ontstaat er tussen Emma Morley (Anne Hathaway) en Dexter Mayhew (Jim Sturges) een vriendschap voor het leven. En dat terwijl het tegenpolen lijken te zijn; Emma is een idealistisch en ambitieus type, dromend van een betere wereld. Dexter daarentegen is een rijke charmeur die de wereld als zijn eigen grote speeltuin ziet. Twee decennia lang kijken we op 15 juli hoe het met Em en Dex gaat en hoe hun levens met elkaar verwikkeld zijn. Hun relatie verschuift in de loop der jaren, totdat ze zich op een bepaald punt in hun leven realiseren dat, waar ze naar zoeken en op hopen, dichterbij is dan ze al die tijd hebben gedacht. Totdat die ene dag in 1988 voor altijd een andere betekenis krijgt?

Lees ook onze recensie!
 

Heb jij wel zin een romantisch boek en een mooie film? Ze.nl mag enkele exemplaren weggeven van het boek De Eerste Dag en de dvd One Day! Om kans te maken op deze prijs moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.
 
Je maakt nog meer kans als je de winactie deelt op Facebook en/of Twitter door op de icoontjes onder dit artikel te klikken. De prijsvraag loopt tot en met 21 februari.

One Day is vanaf 7 februari verkrijgbaar op dvd en Blu-ray. Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Je kunt het boek en/of de dvd ook alvast kopen bij bol.com!