Rituals' edelstenen make-up

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Ben jij ook zo dol op de heerlijke spulletjes van Rituals? Deze fijne winkel verkoopt niet alleen heerlijke lichaamsproducten, maar ze hebben ook een mooie make-up lijn! Bij ons kun je nu een Rituals make-up setje winnen t.w.v. ? 61,50!
 
Heb jij al kennis meegemaakt met de edelstenen make-up van Rituals? In deze make-up producten zitten echte edelstenen verwerkt zoals Saffier en Robijn! Onlangs heeft Rituals de Gems of Goa-look geïntroduceerd. Een mooie look vanwege de sprankelende en warme kleuren. Enkele producten die hierbij horen bestaan uit:
  • Nagellak: Bamboo Beige
  • Baked eye shadow: Natural Glamour
  • Lip shine: Sandy Sheer
  • Oogpotlood: Star Secret Jungle en Color Contour Brown
Wij probeerden alvast een make-up setje voor jullie uit en zie hier het resultaat!
 
Het make-up setje dat je kunt winnen!
 
De Bamboo Beige nagellak. De nagellak ziet er mooi, glanzend uit en blijft netjes een aantal dagen zitten. Twee lagen geeft het mooiste effect!
 
Boven: Colour Contour Brown oogpotlood
Onder: Star Secret Jungle oogpotlood.
De potloden hebeen een mooie, zachte structuur!
 
Baked Eye Shadow: Natural Glamour. De oogschaduw bestaat uit drie mooie aardetinten. Hij is vrij licht (vooral de onderste kleur, zie je 'm?), maar als je het met een nat kwastje aanbrengt op je oog krijg je een donkerder en feller effect.
 
Lip Shine: Sandy Sheer. Door zijn zachte textuur is het een combinatie van een lipgloss en een lipstick. Mooie, natuurlijke teint.