Liefde
Liefde

Spice up je seksleven met deze apps

Misschien ben je een beetje in een sleur beland of gewoon altijd in voor iets nieuws? Spice up je seksleven en laat je inspireren door een van deze apps. Van standjes waar je nooit eerder van had gehoord tot een hitsig potje truth or dare. We hebben natuurlijk ook gedacht aan alle single dames onder ons.Dirty Game – Hot truth or dare

Vergeet het nostalgische flesje draaien en download Dirty Game zodat je truth or dare kunt spelen. De perfecte app als je op zoek bent naar een nieuwe manier om het seksleven van jou en je vriend nieuw leven in te blazen. Beschrijf jouw persoonlijkheid tussen de lakens in drie woorden, kreun 15 seconden hardop of maak een keuze tussen slow & sweet of hot & sweaty. Deze app is overigens ook heel leuk in groepsverband.

Kamasutra – Gratis sex positions gids
Of je nu op zoek bent naar nieuwe trucjes voor in de slaapkamer of naar tips hoe je een oude favoriet weer spannend kunt krijgen, met deze seksgids blijft het feest tussen de lakens. Van een spetterend orgasme tot een gevoelige vrijpartij, met deze app is het in ieder geval allemaal zeer haalbaar. Je vindt er meer dan 100 hete standjes.

Blendr – Chat, flirt and meet new people
Op zoek naar een avontuurtje met niet per se een vervolgdate? Dan is Blendr de perfecte app: speciaal voor singles die lekker openlijk op zoek zijn naar losse seks. Via de app word je gelinkt aan mensen die binnen dezelfde postcode vallen. Misschien is die knappe buurman die boven jou woont ook wel te vinden op Blendr? Who knows... Sla je slag!Pure – Hook-up app voor geweldige personen
Snel, direct en discreet: deze drie woorden omvatten de app Pure. Voor diegene waarbij de nood wel érg hoog is, download snel de app, stuur een request en reageer binnen een uur op de voorgestelde matches. Ga dat avontuurtje aan met je bootycall.

Sex Dice Lite
Gebruik deze app om het flink heet te laten worden onder de lakens. De app laat jullie opdrachten uitvoeren. Om de beurt zijn jullie aan de beurt om iets spannends bij elkaar te doen. Zet je schaamte opzij en laat je leiden door Sex Dice Lite.

Spice Dice
Last but not least is Spice Dice zeker aan aanrader om te downloaden. De app bestaat uit twee dobbelstenen die zich kenmerken met instructies voor seksuele handelingen. Speel alle levels en ga zo ver als je durft.