8 leuke apps voor als je een relatie hebt

Relaties door Rosanne
Het is behoorlijk druk in het land der apps. Zo druk zelfs dat je door de bits de gigabytes niet meer ziet. Toch zijn apps erg leuk tijdverdrijf, zeker als jij en je kerel niks te doen hebben. Daarom hier de leukste exemplaren!

Vaak horen we dat door al die nieuwe technologieën we verder van elkaar af zijn komen te staan. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet waar te zijn! Deze apps brengen je weer dichter bij elkaar. Of je nu in dezelfde kamer bent of continenten van elkaar gescheiden.

Avocado

Er zijn nu eenmaal van die dingen die je graag wilt delen, maar niet met iedereen. Avocado is dan ideaal. Het lijkt heel erg op Facebook, maar is gewoon voor jullie twee. Zo heb je een tijdlijn waarop je foto’s kunt delen, een agenda voor afspraken en kun je berichtjes met kusjes en knuffels sturen. Ah how cute!


SnapChat

De gedachte achter SnapChat is volgens geruchten dat het bedoeld is om naaktfoto’s naar elkaar te sturen. Ideaal als app voor jullie tweetjes dus! Pas wel op dat je niet op ‘send to all’ drukt. Anders kan iedereen meegenieten van je blote meloenen.


Bliss

Spelletjes spelen is altijd leuk, maar spelletjes in bed zijn nog veel leuker! Bliss werkt ongeveer hetzelfde als een bordspel en is een romantisch spel voor stelletjes. Het gaat vooral om intimiteit en niet per se om seks, dus je hoeft geen onmogelijke standjes te verwachten. Het houdt bij hoe je mood is en hoelang je het speelt. Het spelletje past zich daarop aan. Laat jij het lekker vurig worden?Tarot Liefde

Beetje bijgelovig en wil je weten wat je op liefdesgebied te wachten staat? Met de gratis app kom je dagelijks gelijk meer te weten over je relatie, vriendschappen en kansen in de liefde. Kun je gelijk checken of het een beetje klopt.


Love Tester

Ken je nog dat grappige paaltje op de kermis waar je je handen op moest leggen om te testen hoe goed jullie liefde was? Nu hoef je daar geen euro meer in te duwen. Het kan namelijk met de Love Tester App. Best grappig toch?Relationship Kit

Deze app is handig om je relatie eens goed onder de loep te leggen. Je krijgt inzicht in wat jullie op het moment bijdragen aan de relatie. Kon nog weleens confronterend zijn! Onderzoek samen wat je belangrijk vindt en zoek een manier om jullie een nog beter stel te maken.


Betterhalf

Het kan ontzettend moeilijk zijn om te beslissen waar je wilt eten en of er ook nog wat leuks in de buurt is om te doen. Een date plannen is nu een stuk makkelijker geworden met Betterhalf. De app laat zien welke restaurants er in de buurt zijn en welke films er draaien. Ideaal voor een date night.


69 Places

Ben je het een beetje zat dat de vrijpartij altijd in bed is? Dan is 69 Places wat voor jou. De app moedigt je aan om het eens buitenshuis te proberen en bevat over de hele wereld plekken om seks te hebben. Je kunt de locaties gewoon afvinken om te kijken waar je gebleven bent. Kopieerapparaat? Check! Er bestaat ook een 69 Positions app van dezelfde maker voor wie eens een ander standje wil proberen.

Weet jij nog leuke apps?