Flopwip: Carnavalseks op de hotelkamer... zonder condoom

Liefde door Redactie Ze.nl

De ene vrijpartij blijft nog dagen in je geheugen staan en de andere sekssessie vergeet je het liefst zo snel mogelijk. Elke week deelt een van onze lezeressen een heel fijne, of juist heel slechte beurt. Deze week vertelt de 32-jarige Barbara over haar flopwip: die ene keer toen ze dronken op een hotelkamer belandde tijdens de Brabantse carnaval.

"Elk jaar vertrek ik met mijn vriendinnen naar het zuiden om een of twee nachten los te gaan tijdens de carnaval. Ook een aantal jaar geleden. Het was koud, en ik besloot een konijnenpak aan te trekken. Wellicht niet heel charmant, maar het kon me weinig schelen. Ik wilde vooral lol maken met mijn vriendinnen. Totdat ik Rick tegenkwam, we raakten aan de praat en dansten wat. De drankjes gingen hard: ik stond geen moment zonder twee glazen bier in mijn handen."

"Rick was na een tijdje zijn vrienden kwijt en besloot bij mij te blijven. We stonden al een paar uur niet anders te doen dan te zoenen en te dansen. Toen ik bijna scheel begon te kijken van het bier vonden we het tijd om afscheid te nemen en naar onze hotels te gaan. Rick kon echter zijn hotel niet vinden en zijn telefoon was leeg. Ik besloot hem niet buiten te laten staan en nam hem mee mijn kamer op. Al snel ging het van zoenen naar een heftig voorspel: we waren allebei zo geil als boter. Eén probleem: we hadden geen condoom."

"Met de stijve nog in zijn broek besloot Rick een condoom bij de receptie van het gigantische hotel te vragen. Maar de biertjes deden zijn werk: ik viel als een blok in slaap. Toen Rick terugkwam heeft hij op deur geklopt en geroepen, maar omdat niemand reageerde was hij in de veronderstelling dat hij bij de verkeerde kamer stond. De volgende ochtend werd ik wakker met een knallende koppijn... zonder Rick. Ik had werkelijkwaar geen flauw idee waar de jongen gebleven was of wat er überhaupt was gebeurd. Wel had ik tien gemiste oproepen van mijn vriendinnen: die hadden Rick al slapend op een bankje in de lobby gevonden. Met het condoom in zijn handen..."

Wil jij ook je top- of flopwip (anoniem) vertellen? Mail je verhaal naar redactie@ze.nl.