Wat wordt jouw carnavalsoutfit?

Vrije tijd door Madelon

Carnaval is van oorsprong een Christelijk feest,  maar is nu vooral dé gelegenheid om helemaal los te gaan. Plaatsnamen worden veranderd (Eindhoven wordt bijvoorbeeld Lampegat en Den Bosch verandert in Oeteldonk) en er wordt véél gezopen, geflirt, gezoend, gefeest, gedanst en gek gedaan.


M
aar het belangrijkst aan carnaval is natuurlijk je outfit! Hoewel iedereen er altijd zo origineel mogelijk uit probeert te zien, is het ieder jaar weer een hele opgave om een geschikt kostuum te verzinnen én te vinden. Mocht je nog geen outfit hebben en weet je ook nog niet wat je wil worden, lees dan zeker even verder. 


Vergeet vooral niet om ook aan je eigen kledingkast te denken, want naast complete kostuums zijn er tal van leuke accessoires te koop waarmee je een geweldige carnavalsoutfit kan maken! Helemaal fijn: bij webshop Partykostuums krijg je nu tien procent korting op je bestelling.


Ze.nl zet voor jou een paar leuke en originele outfits op een rijtje!Griekse godin, €58,00


 
Stewardess, €69,95Kerstvrouw, €69,95Indiaan, 67,50Bij, €69,95


Vind je een compleet kostuum te duur, of ga je maar één avond carnavallen en heb je geen zin om daar veel moeite voor te doen? Dan kan je uiteraard ook accessoires gebruiken om je eigen kleding mee op te leuken!Draag bijvoorbeeld dit kattenmasker bij een truitje met luipaardprint, een zwarte catsuit (toepasselijk!) of combineer een zwarte top en hotpants met een panterprint-panty. Miauw!
Kattenmasker in zwart, wit en goud, €3,50Cowboyhoeden doen het altijd goed. Je hebt vast nog wel cowboylaarzen die een paar jaar geleden helemaal hip waren? Combineer ze met een spijkerbroek en (ruitjes)blouse. Yiii-haa!
Rode cowboyhoed, €14,95Dit politie-accessoiresetje heeft weinig aankleding nodig. Draag het bij een zwarte broek met een simpele top of blouse.
Politie-accessoireset (pet, riem, handboeien en badge), €19,95Als je dit nonnenkapje met een wijde zwarte top en strak zwart rokje draagt, ben je een heel sexy non!
Zwart/wit nonnenkapje, €7,50Ook deze duivelshoorntjes en de bijbehorende vork zijn geschikt om met een simpele outfit te dragen. Een compleet zwarte outfit en lekker veel eyeliner, en je bent des duivels!
Duivelshoorntjes en -vork, €6,50En deze Amy Winehouse-pruik is natuurlijk te gek om met veel eyeliner te dragen! Vergeet ook vooral die fles whiskey niet mee te nemen...
Amy Winehouse-pruik, €19,95


Wil je nog meer inspiratie opdoen: ga dan naar www.partykostuums.nl en vergeet niet die tien procent korting mee te pakken!

Gaan jullie dit jaar nog carnaval vieren? En zo ja: hoe wil je verkleed gaan?