Ze’s sekswoordenboek: plompzakken

Liefde door Redactie Ze.nl

Vorige week vertelden we je alles wat je wilde weten over rimmen, maar ook deze week hebben we weer een interessant seksbegrip voor je: plompzakken. Bijzonder woord wel, toch? Roept in ieder geval genoeg vragen op... Heb je er nog nooit van gehoord? Wij vertellen je hoe het werkt.

Hoewel bij gewone geslachtsgemeenschap alleen de piemel in de vagina wordt gestopt, wordt tijdens het plompzakken de piemel vergezeld door het scrotum. Oftewel: ook de balzak wordt naar binnen geduwd. Het o-zo-charmante woord plompzakken is afgeleid van het Franse plomber dus sac, wat niets minder betekent dan verzegelen van de zak.

De seksuele handeling plompzakken wordt ook wel uitgevoerd in de anus, maar hierbij is enige ervaring wel vereist. Het kan namelijk best lastig zijn om het hele handeltje in de vagina te krijgen, laat staan om het bij de nauwe anus naar binnen te brengen.

Tips
Ten eerste: wees voorzichtig voordat je het plompzakken wilt uitproberen. Een gevaar van plompzakken kan zijn dat de man vastraakt in de vrouw omdat de vagina zich vacuüm kan zuigen om de piemel en de balzak.

Als tweede zou je een riem om het middel van de vrouw kunnen snoeren. Hierdoor gaat de vagina maximaal openstaan. Trek de riem echter niet te strak aan. Een beetje kinky is het wel, maar het kan helpen om het plompzakken makkelijker te maken.