Ze Blundert: “Hij haalde zijn piemel open… aan mijn beugel”

Liefde door Ze.nl

Orale verwennerij is iets waar je veel mannen wel blij mee kunt maken. Maar omdat je tanden zich tijdens een dergelijke pijpbeurt toch best dichtbij zijn lid bevinden, is enige precisie wenselijk. Amber (27) was altijd erg goed in het uitvoeren van deze spannende seksuele handeling. Tot ze een beugel kreeg.Amber: “Op mijn twaalfde werd ik verlost van dat verschrikkelijke fietsenrek in mijn mond. Ik was alleen jong en onbezonnen en voelde er niets voor om mijn nachtbeugel in te doen. De jaren verstreken en mijn tanden vonden langzaam hun originele plekje terug. Toen ik 27 jaar was, had ik er genoeg van. Ik wilde weer rechte tanden en nam na lang wikken en wegen toch weer een slotjesbeugel.”

“Ik had verwacht dat ik erg moest wennen aan de tandversiering, maar dat viel erg mee. Het enige wat ik even lastig vond, was hoe ik mijn vriend oraal zou bevredigen. Maar nadat ik door had hoe het met beugel moest, viel dat reuze mee en kon mijn vriend weer genieten van de verwennerij. We hadden de smaak weer flink te pakken en ook laatst gaf ik hem een blowjob. Het liep alleen anders dan wij beiden hadden gedacht.”

“Terwijl hij op bed lag, hing ik boven hem en voerde ik mijn kunsten uit. Omdat ik het niet volhoud om hem continu te pijpen, wisselde ik het ook af met mijn handen. Ondertussen hield ik mijn gezicht wel dichtbij zodat ik hem kusjes kon geven in zijn intieme zone. Terwijl ik met mijn handen bezig was, merkte ik aan zijn ademhaling dat hij bijna kwam. Alleen toen hij kwam, maakte hij enorm schokkende bewegingen met zijn lichaam. Hij gooide zijn heupen omhoog en daarbij kwam zijn piemel tegen mijn lippen aan. In mijn beugel. Hij leek het zelf nog niet helemaal door te hebben, maar ik voelde iets tegen mijn beugel schuren. Ik kon alleen maar hopen dat het meeviel.”  

“Nadat hij een paar seconden later was bijgekomen van het orgasme, merkte ook hij dat er iets was gebeurd. We keken beiden naar zijn penis en zagen dat mijn beugel toch een schram had bezorgd. Het bloedde een klein beetje, maar in de paar seconden daarvoor had ik het beeld in mijn hoofd natuurlijk al een stuk erger gemaakt. Mijn vriend vond het gelukkig niet heel erg, maar sindsdien zijn we wel een stuk voorzichtiger geworden.”