SEXETERA: Wat is jouw seksvoornemen voor 2012?

Intiem door Karin

In SEXETERA wordt eens in de twee weken een panel van vrouwen ondervraagd over hun seksleven. Deze week geeft het panel antwoord op de volgende vraag: ?Wat is jouw seksvoornemen voor 2012?'

Goede voornemens. Volgens mij heeft iedereen er een haat-liefde verhouding mee. Elk jaar maak je ze weer, maar halverwege februari ben je ze alweer vergeten en verval je weer in je oude patroon. Maar niet alleen afvallen en stoppen met roken zijn goede voornemens. Wij gaan het hier namelijk over goede seksvoornemens hebben! En nu hopen dat deze dames ze ook écht gaan uitvoeren...

Gekke plekken
Binnen, buiten, op het matras, onder het matras, naast het matras

Jessie: ?Ik ben eigenlijk heel tevreden maar één goed voornemen heb ik wel! Mijn vriend overhalen om het op zoveel mogelijk gekke plekken te doen!?

Jamie: ?Ik wil nog een keer een lapdance/striptease geven. Tot nu toe heb ik dat nooit gedurfd, maar ik weet dat mijn vriend het heel opwindend zou vinden en daardoor lijkt het me spannend. In de zomer willen we het nog een keer buiten doen. Gewoon met een rokje aan, zodat we niet helemaal naakt hoeven - dat gaat me dan weer te ver. En misschien kunnen we het nog op andere plekken in huis doen dan de douche of het bed!?
 

Met een meisje
We like curves!

Ro: ?Mijn seksvoornemen voor 2012 wordt, denk ik, het toch wel met een meisje doen. Verder zie ik wel wat er allemaal gaat gebeuren in 2012.?

Orale seks
We hebben tenslotte niet alleen een mond om te eten 

XDaniëlle: ?Meer orale seks. Het standaard erin, eruit is wel leuk, maar het moet er niet alleen uit gaan bestaan.?
 
Vaak en passievol
"Ik wil je NU. Alweer ja! Vijf keer op een dag is NIET veel!"

Sharon: ?Mijn nieuwe seksvoornemen is absoluut om vaak seks te hebben, en heerlijk passievol. Zonder remmingen. Zonder sleur. En mijn voornemen is daarbij ook om dat te hebben met iemand met wie ik de rest van mijn leven wil delen. Geen daten meer, laat nu maar de ware vent komen!?

Jessica: ?Mijn nieuwe voornemen is om vaker te beginnen met de seks. Ik ben meestal nogal wat terughoudend met beginnen, dus ik ga proberen om in het nieuwe jaar hier aan te werken.?
 

Met de vibo
Wij ? batterijen

Eden: ?We hebben via Ze.nl net een vibrator gewonnen, dus wat dénk je??

Weer genieten van seks
Seks moet tenslotte leuk zijn

N.D.: ?Mijn nieuwe seksvoornemen voor 2012 is om een poging te wagen weer te gaan genieten van seks met een partner. Vorig jaar is tijdens Oud & Nieuw mijn baarmoeder verwijderd; in 2007 is een halve borst bij mij verwijderd. Inmiddels ben ik zo onzeker over mijn vrouwzijn en mijn lichaam, dat ik niet meer weet wat ik moet doen met een man. Mijn partner heeft besloten om te verhuizen en een latrelatie te beginnen met mij, dit doet niet goed aan mijn gevoel over mijn eigen lichaam en mijn eigenwaarde. 

Gelukkig heb ik nog steeds wel zin om een orgasme te krijgen en dit doe ik dan zelf wel even. Hopelijk kan ik eind 2012 zeggen dat ik weer mezelf durf te laten gaan bij een man en ik mijn lichaam kan accepteren zoals het is, zonder de schaamte naar andere mensen toe. Ik weet heel goed dat ik strijd tegen een ziekte, leer leven met een rotziekte, maar ik ben meer dan een ziekte. Ik ben ook vrouw, een moeder en een minnares die heel diep verstopt ligt in mij.?

Wat is jouw seksvoornemen voor 2012?