De partnervibrator-test

Intiem door Redactie Ze.nl
Wat voor een vibrator? De partnervibrator! Was jij hier al mee bekend? Zo niet, de partnervibrator stimuleert jouw clitoris, je G-spot én je partner. Dat klinkt wel heel verleidelijk! Lees snel verder over de partnervibrator-test.
 
De partnervibrator is eigenlijk zoals het klinkt. Het is een vibrator voor stelletjes die samen willen genieten. Ze zijn er van verschillende merken, maar het design komt redelijk overeen. Het is een U-vorm met twee motoren (denk nou niet meteen aan twee grote buitenboordmotoren, ze zijn subtiel), die bij de vrouw zowel de G-spot als de clitoris stimuleert en tijdens de penetratie ook de man aangenaam verrast.  
 
 
Welke moet ik hebben?
De enige manier om erachter te komen welke het fijnste en het beste is, is natuurlijk... testen! Voor dit onderzoekje hebben we vier varianten vergeleken, namelijk:
4. Lelo Tiani
 
De vibrators zijn beoordeeld op design, materiaal, flexibiliteit, kracht en functionaliteit.
 
1. De We-Vibe II was tot voor kort de best verkochte partnervibrator. Het genotsapparaatje werd geprezen om zijn flexibiliteit en discretie. De trillingen zijn namelijk nauwelijks hoorbaar. De vibratie is fijn, maar er kan wat meer power uit de motoren komen en dit apparaatje heeft geen afstandsbediening. Dit maakt het wat lastig van trilfunctie te veranderen tijdens de daad! Verder is het een topding. De We-Vibe II biedt ook nog eens één jaar fabrieksgarantie!
 
2. We-Vibe is gaan innoveren en is kort geleden met de We-Vibe III op de markt gekomen. Je krijgt alles wat de We-Vibe II bracht en meer. De vibraties zijn namelijk krachtiger en er is zelfs een afstandsbediening, dat wordt zappen! Deze variant is een iets grotere investering, maar dan heb je ook wat. De afstandsbediening maakt het een stuk makkelijker om van functie te veranderen. Ook de We-Vibe III biedt één jaar fabrieksgarantie.
 
 
3. Couples Delight  was de eerste partnervibrator met afstandsbediening, wat een groot pluspunt was. Maar in vergelijking tot de andere vibo's is deze toch een stukje stugger. Hier zit helaas ook geen garantie op.
 
4. Zoals alle vibrators van Lelo is ook de Lelo Tiani prachtig om te zien, maar de afstandsbediening maakt dit product helemaal uniek in zijn soort. Lelo is namelijk het eerste merk dat gebruik maakt van motion sense technology: je kan de vibrator (naast de gangbare methode) harder of zachter laten trillen door de afstandsbediening te bewegen! Ook hier zit één jaar fabrieksgarantie op.
 
Sterrentest:
*    Onvoldoende
**   Matig
***    Voldoende
****   Goed
*****  Zeer goed
 
  Design materiaal flexibiliteit kracht functionaliteit cijfer
    (hard/ zacht)        
We-Vibe II **** **** ***** **** *** 8,4
We-Vibe III **** ***** ***** ***** ***** 9,6
Couples Delight *** ** *** ***** ***** 7,2
Lelo Tiani ***** *** **** ***** ***** 8,8

Alle vibrators zijn van ruim voldoende tot zeer goed uit de test gekomen. De We-Vibe III is met een 9,6 als beste uit de test gekomen!

Lijkt de partnervibrator jou wat?