WIN: 3x spannende goodiebag van Willie.nl

Winacties door Redactie Ze.nl
Tja, als vrijgezel gaat je seksleven niet altijd over rozen. Wanneer was eigenlijk de laatste keer…? Of je hebt een relatie en je vriend is twee weken weg voor zijn werk. Gelukkig biedt Ze.nl in samenwerking met Willie.nl hulp!
 
Want ja, de redenen dat je in desperate need bent voor iets op batterijen kunnen talrijk zijn. Misschien dat je graag een vibrator wilt voor tijdens de seks met je vriend. Of misschien nestelen inmiddels de eerste spinnenwebben zich down under omdat je vrijgezel bent of je vriend nooit zin heeft. Of je vriend is lekker vakantie aan het vieren met zijn beste vriend. Dan heb jij ook wel recht op een verzetje toch? We bedoelen maar.
 

De Charms Collectie van KEY
Maar goed, zo’n groot plastic, huidskleurig ding met aderen is niet echt jouw ding. Iewl! Nee, zo’n speeltje moet er mooi uitzien, fijn aanvoelen en de juiste vibratie hebben. De Charms Collectie van KEY - die te koop is op Willie.nl - is klein en absoluut fijn. Iedere ‘Charm’ is een kleine bullet verpakt in een sleeve met ieder een uniek patroon. Vanwege het formaat zijn de charms uitstekend geschikt voor beginners, maar ook als je vaker seksspeeltjes gebruikt zul je deze producten kunnen waarderen vanwege hun sterke trilling. Iedere Charm heeft vijf intense, maar fluisterstille (altijd fijn) vibratiepatronen en is voorzien van een sleeve. De sleeves zijn gemaakt van lichaamsveilige siliconen en zijn heel zacht. Schakel tussen de vibraties door op het zilveren knopje te drukken aan de onderkant, en houd deze 3 seconden ingedrukt als je de Charm helemaal uit wilt zetten. 
 
De Charms Mini Massager Plush die in de goodiebag zit
 
De Charms Mini Massager Plush
Goed nieuws: wij geven spannende goodiebags van Willie weg! In de goodiebags zit onder andere de Charms Mini Massager Plush. Deze vibrator kan schoongemaakt worden met stromend water en zeep. Iedere Charm - dus ook deze - wordt geleverd in een luxe verpakking, voorzien van een gebruiksaanwijzing en een pluisvrij opbergtasje. Let op: gebruik de Charms wel alleen met glijmiddel op waterbasis. En altijd handig: elke Charm heeft één jaar fabrieksgarantie. Wat er nog meer in de goodiebags zit? Dat blijft natuurlijk een verrassing, maar hieronder vast een sneak peek.
 
Een sneek peak van de inhoud van de goodiebag!

Korting
Heb je nooit geluk met winacties? Ook dan hebben we goed nieuws. Willie geeft namelijk 10% korting aan Ze-leZeressen op haar artikelen uit de KEY-lijn! Gebruik hiervoor de code ZEspecial.

Winnen

Doe mee met de winactie en maak 3x kans op een Willie goodiebag inclusief de roze Charms Mini Massager Plush met een totale waarde van  € 63,90 per goodiebag! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.
 
Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 7 november 2013.