WIN: 4 x 2 kaarten voor VRIJ Big Winter Fest

Winacties door Redactie Ze.nl
Het allerrotste aan fulltime werken? Dat je op vrijdag om 12 uur ’s nachts écht geen zin meer hebt om naar de stad te gaan voor een drankje en een dansje. Ga daarom om 5 uur - direct na je werk - naar VRIJ Big Winter Fest!
 
Vrijdagmiddagborrels: we zweren erbij. Waarom? Omdat we op vrijdagavond – en eigenlijk ook op zaterdagavond – gewoon echt geen puf meer hebben om de stad in te gaan na een lange week hard werken en rammen op onze toetsenborden. De truc is om na werktijd in één keer door te gaan, want als we eenmaal op die luie IKEA-bank geploft zijn komen we daar gewoon niet meer vanaf. Maar als je op vrijdagmiddag met vrienden of collega's de kroeg induikt kun je niet echt direct in een halflege kroeg je beste dansmoves eruit gooien. Nja, het kan wel, maar wij adviseren dit niet te doen. Daarom is er op 1 november het vrijdagmiddagfestival VRIJ Big Winter Fest in Amsterdam!
 
 
Olympisch stadion
Op vrijdag 1 november keert VRIJ namelijk terug voor een unieke editie in het Olympisch Stadion. Op de middenstip van dit Amsterdamse monument start om stipt 17:00 uur het VRIJ Big Winter Fest. Niet buiten maar binnen in een enorm glazen paviljoen met twee indoor areas. Met de beste muziek van onder meer Nuno dos Santos en Eelke Kleijn en een live optreden van niemand minder dan The Vengaboys! 
 
VRIJ opent het winterseizoen
Het is de derde keer dat VRIJ dit feest in het Olympisch Stadion organiseert, maar dit keer - lekker warm - indoor. De opening van het winterseizoen wordt groots gevierd. Midden op de grasmat komt een volledig glazen paviljoen te staan. Laat je big winter vest dus thuis, je staat warm en droog met een prachtig uitzicht op de Amsterdamse sterrenhemel. 
 
 
Line up
VRIJ heeft twee zalen. De vrolijke Housekamer en het voor het meer serieuze werk kun je terecht bij Tandje Erop. Niemand minder dan The Vengaboys komen hier met hun nieuwste winterse opwarmhit: hot hot hot! In de Housekamer zullen de Cat Carpenters optreden, kun je genieten van vuurwerk van 2 Man en 1 Paardenkop en vormen Hitmeister D. en Miss Bunty een gelegenheidsduo. In de Tandje Erop area staan Trouw resident Nuno dos Santos en rising star Eelke Kleijn. Eelke staat op dit moment in alle hitlijsten met zijn wereldhit Ein Tag Am Strand
 
Het VRIJ Big Winter Fest vindt plaats op vrijdag 1 november 2013 van 17:00 tot 01:00 uur in het Olympisch Stadion. Kaarten kosten € 27,50 ex fee en zijn te bestellen via vrij.nl en bij alle Primera winkels. 

Winnen
Het mooiste van alles? Wij geven 4 x 2 kaarten weg voor dit vrijdagmiddagfestival!  Wat je moet doen? Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. 

Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken. De actie loopt tot en met 28 oktober 2013.