WIN: Workshop Zelfvertrouwen tussen de lakens!

Winacties door Fleur

Je houdt van seks, maar… er mist wat. Je hebt een leeg gevoel na een vrijpartij. Of je kunt niet echt goed duidelijk maken wat jíj lekker vindt. Vervelend? Ja. Maar er is een oplossing: de workshop Zelfvertrouwen tussen de lakens!

Je zit in een relatie en bent dol op je partner, maar je merkt dat de seksuele spanning er niet meer zo is als in het begin. Of je kijkt op een relatie terug en merkt dat je eigenlijk nooit zo goed kon aangeven wat jíj nu wilde tussen de lakens. Het kan natuurlijk ook zijn dat je happy single bent, behalve als je na een avondje stappen met een leuke man in bed belandt. Dan weet je namelijk opeens niet meer wat je moet doen om er een spicy nacht van te maken. Tot slot kun je natuurlijk ook gewoon hartstikke tevreden zijn met je seksleven, maar je zou toch nog even willen bekijken of je er niet nog meer uit kunt halen. Herken je jezelf in een van bovenstaande beschrijvingen? Dan is de workshop Zelfvertrouwen tussen de lakens wat voor jou!

De workshop
De Zelfvertrouwen tussen de lakens-workshop wordt gegeven door Alex May, die als sekscoach al eerder (lees: honderden keren) door middel van workshops mannen leerden hoe zij een betere minnaar kunnen zijn. En met succes: die workshops sloegen zo aan, dat Alex werd gevraagd iets soortgelijks voor vrouwen te organiseren. Daar gaf hij gehoor aan. Wat is er namelijk fijner dan te weten wat een man daadwerkelijk wil en daarop in te kunnen spelen? En hoe prettig zou het zijn om hem je wensen te kunnen vertellen, zonder dat hij er meteen onzeker van wordt? Alex May geeft je het antwoord op deze vragen door jou je te laten verplaatsen in de man en je te laten zien hoe zijn lichaam en jouw lichaam in elkaar steken. Daarnaast richt hij zich op hoe je de drie belangrijke pijlers van een relatie, namelijk vertrouwen/vriendschap (1), emotionele binding (2) en seksuele binding (3), in evenwicht brengt.

Resultaat
Wat een workshop Zelfvertrouwen tussen de lakens je oplevert? Een hoop! Zo zul je…

  • meer inzicht krijgen in wat een seksuele relatie succesvol maakt;
  • meer te weten komen over de binnenwereld van de man en wat hem stimuleert;
  • meer inzicht krijgen in je eigen lichaam en in hoe je je seksuele genot kunt vergroten;
  • handvaten aangereikt krijgen om je seksuele relatie uit te bouwen en te verdiepen;
  • tips ontvangen over hoe je je seksleven spannend houdt.

Het resultaat? Meer plezier in seks, meer zelfvertrouwen in de slaapkamer en een betere relatie met je bedpartner.


Voor wie?

De workshop is vooral bedoeld voor vrouwen die single zijn, maar dames met een relatie die hun seksleven een boost willen geven, zijn ook van harte welkom.

Workshopprogramma
Zin in meer zelfvertrouwen tussen de lakens? Dat komt goed uit! Op 30 november en 1 december wordt de workshop, verspreid over twee dagen, in Amsterdam gegeven. Hoe die dagen er ongeveer uitzien? Op dag 1 duik je samen met Alex de wondere binnenwereld van de man en vrouw in, waarbij je bekijkt waar de verschillen zitten en hoe je daarmee kunt omgaan. Daarnaast leer hoe je seksuele behoeftes aan kunt geven zonder je daar onzeker over te voelen én je zult inzicht krijgen in de dingen die in bed voor remmingen zorgen, zoals je onzeker voelen over je eigen lichaam. Durf je bijvoorbeeld minder in bed, omdat je jezelf te dik voelt? Vanaf deze dag niet meer!

Dag 2 is de dag van de tips en tricks: je zult alle handvaten aangereikt krijgen die nodig zijn om je seksleven te verbeteren en een boost te geven.

Dikke korting voor leZeressen
Wil je verzekerd zijn van een ticket? Bestel er dan nu een met een fikse korting: Ze-lezeressen betalen geen € 347,-, maar € 97,-! Jezelf opgeven kan hier.


Winnen?

Je seksuele relatie met anderen verbeteren door je zelfvertrouwen tussen de lakens te vegroten: dat klinkt mooi. Maar het wordt nog beter: wij mogen naast de korting namelijk ook nog 3 x 2 workshops van Alex May ter waarde van € 347,- weggeven! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

 
Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 1 november 2013.