Deze sterrenbeelden kunnen het beste tongzoenen

Intiem door Anne-Fleur

Door middel van ons sterrenbeeld kunnen we veel over onszelf te weten komen. Wat onze red flags zijn, hoe impulsief je bent, of welke geurkaars je zou moeten kiezen. De sterren kunnen je zelfs vertellen of jij een goede zoener bent! Heb jij één van deze sterrenbeelden? Dan ben jij blijkbaar een goede tongzoener.

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn het beste in toxic vriendschappen afkappen

Deze sterrenbeelden kunnen goed tongzoenen

Met een French Kiss op zijn tijd is natuurlijk helemaal niks mis mee. Toch zijn er tekens in de dierenriem die dit tongzoenen wat beter afgaat dan de ander... Een zoenpartner van déze sterrenbeelden heeft in ieder geval niks te klagen.

Ram

Ken jij een Ram? Dan heb je geluk, want dit teken uit de dierenriem is een van de beste tongzoeners! De Ram is heerlijk impulsief, waardoor je nooit weet wat je te wachten staat. Een gepassioneerde zoen of een fijne French Kiss... Hiervoor ben je bij de Ram in ieder geval aan het juiste adres. Heb je dit teken als zoenpartner, dan zullen er heel wat positieve verrassingen op je staan wachten. Nooit een saai moment met de Ram.

Maagd

Bij de Maagd kun je gepassioneerde en zelfverzekerde zoenen verwachten. Dat is ook de reden waarom dit sterrenbeeld een van de beste tongzoeners is. Bij veel andere tekens zie je deze zelfzekerheid niet altijd terug, maar bij de Maagd kun je er altijd op rekenen. Dit teken weet wat ze wil en kan soms zelfs wat dominant zijn tijdens het zoenen. Met een goede zoenpartner is het sowieso een en al vuurwerk.

Schorpioen

Schorpioenen zijn gevoelsmensen en dat zie je ook absoluut terug in hun zoenkunsten. Liefde, passie en sexyness is wat je voelt tijdens een zoenpartij met dit sterrenbeeld. Daarnaast is dit teken ook altijd in voor een spannend avontuur, wat elke zoen weer anders maakt. Volgens de sterren is de Schorpioen dan ook dé nummer één in tongzoenen. Steek die maar in je zak, Schorpioen.

Lees ook: Dit is welk type jij bent in een groepsapp, op basis van je sterrenbeeld