Deze geurkaars past het best bij jouw sterrenbeeld

Wonen door Anne-Fleur

Op zoek naar een nieuwe kaars met een lekker geurtje? De keuze is reuze wat betreft geurkaarsen, dus soms is het nogal lastig om er een uit te zoeken. Heb je wat hulp nodig met kiezen? Déze geurkaars past het best bij jouw sterrenbeeld!

Ram - Spicy geur

Als vuurteken heeft de Ram spice nodig in het leven. En wat past daar dan het best bij? Juist, een kruidige geurkaars. Met zo'n passievolle geur als appel en kaneel kun jij het leven weer helemaal aan.

Stier - Dennen geur

Bij de Stier kun je altijd een mooi en verzorgd interieur verwachten. Dit teken houdt van subtiliteit en dat kun je ook terugzien in de geurkaars die het best bij haar past: een zachte, rustgevende dennengeur. Perfecte match!

Tweelingen - Zoete geur

Easily bored as de Tweelingen is, is het leuk en uitdagend om een geurkaars aan te schaffen die dit teken anders nooit zo snel zou kiezen. De Tweelingen heeft niet per se een favoriet en is eigenlijk met elke geur wel blij. Tipje van ons: ga eens voor een heerlijk zoete aardbei geurkaars.

Kreeft - Linnen geur

Alles wat de Kreeft wil in een interieur is een huiselijk en warm gevoel. Ze wil dat mensen zich thuis en welkom voelen in haar huis en daar past een heerlijke frisse linnengeur bij.

Leeuw - Bloemen geur

Een extravagante geur hoort bij een extravagant persoon. De Leeuw gaat niet alleen in het dagelijks leven all out, ook wat betreft haar favoriete geurtjes is het alles behalve subtiel. De perfecte geurkaars voor jou? Een kaars met roos of jasmijn.

Maagd - Hout geur

Om zo perfectionistisch en analyserend te blijven is het voor de Maagd ook belangrijk om rustgevende en frisse geuren om zich heen te hebben. Een houtgeur zoals ceder of sandelhout is dan ook dé perfecte geurkaars voor dit teken.

Weegschaal - Rustige geur

Een kaars met een uitbundig exterieur en een subtiele geur is precies wat bij de Weegschaal past. Een beetje rust in een druk leven is volgens ons wel iets wat dit teken kan gebruiken. Een vanille geurkaars it is, dus.

Schorpioen - Sensuele geur

Sexy en gevoelig als de Schorpioen is, hoort er natuurlijk ook een sensuele geur bij dit teken. Ook de Schorpioen houdt van spice, dus kom maar op met die patchouli of musk geurkaars!

Boogschutter - Exotische geur

In een perfect leven is de Boogschutter altijd op avontuur. Helaas is de realiteit soms wat anders, maar dat betekent niet dat je exotische geuren van verre landen niet in huis kunt halen. Met vijg, saffraan of amber haal jij prachtige herinneringen op van alle avonturen die je hebt meegemaakt.

Steenbok - Earthy geur

Een groot fan van geurkaarsen is de Steenbok eigenlijk helemaal niet. Dus bij dit teken hoef je ook niet aan te komen met gekke en nieuwe geurtjes, want ew, veranderingen... Moet het echt, dan kiest de Steenbok het liefst voor een earthy smell, zoals vetiver bijvoorbeeld.

Waterman - Fruity geur

De Waterman is een echte free spirit. En daar hoort natuurlijk ook een originele en gezellig geur bij. Fruitige geurkaarsen zijn hulpmiddelen om jouw creativiteit te laten flowen, dus wie wil dat nu niet? Ga daarom eens voor een granaatappel geurkaars!

Vissen - Luchtige geur

Bij een dromer zoals de Vissen is, hoort natuurlijk een luchtige, dromerige geurkaars. Met een fijne geur als tropisch ananas of kokosnoot voelt dit teken zich helemaal in haar element.