Deze sterrenbeelden faken vaak een orgasme

Intiem door Anne-Fleur

Een orgasme faken: voor de één een heuse no-go, maar bij de ander kan het nog weleens (per ongeluk) gebeuren. Uiteindelijk maakt het niet zo heel veel uit, want je hebt jezelf ermee. Bij déze sterrenbeelden kan je wel verwachten dat ze af en toe een orgasme zullen faken...

Lees ook: Uitgekeken op telefoonseks? Probeer deze spannende dingen als je niet bij elkaar bent

Sterrenbeelden die een orgasme faken

Uiteindelijk komt het er allemaal op neer waar je preferences naar uit gaan. Soms heb je gewoon de tijd er niet voor, of ben je eigenlijk een beetje ongeduldig voor het 'uitzitten' van een orgasme. Anyway, dit kan gelinkt worden aan je karakter én natuurlijk je sterrenbeeld.

Waterman

De Waterman is vreselijk ongeduldig, dus eerlijk gezegd heeft dit sterrenbeeld het geduld helemaal niet voor het bereiken van een orgasme. Dit geldt natuurlijk niet voor elke bedpartner, want raakt iemand de juiste snaar, dan is dit teken juist alles behalve ongeduldig en snel verveeld. In de tussentijd is het soms dus maar gewoon een orgasme faken.

Kreeft

Een Kreeft kan soms moeilijk zijn om te pleasen. Dit komt omdat dit teken erg empathisch is en juist wil dat de ander een good time heeft. Het heeft allemaal te maken met gevoel, en als de Kreeft je echt een leukerd vindt, dan zal ze er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je zelfvertrouwen en liefde krijgt. Soms hoort hierbij ook een orgasme faken.

Vissen

De Vissen - is net als de Kreeft - empathischer en onbaatzuchtig. Tijdens een hete sekspartij heeft dit teken dan ook liever dat de ander het leuk heeft dan zijzelf. Of althans, als iemand anders het leuk heeft, is de Vissen ook gelukkig. Op een gegeven moment is het vrijen ook wel klaar, dus dan gebeurt het af en toe toch dat er een orgasme gefaket wordt.

Weegschaal

De Weegschaal vindt het lastig om bespreekbaar te maken als iemand seksueel niet satisfying is. Dit teken houdt absoluut niet van conflicten en wil iemand ook niet beschaamd laten voelen. Dat is nu ook weer niet de bedoeling. Je raadt het al: wat de Weegschaal dan doet, is natuurlijk het faken als een bedpartner niet weet wat 'ie doet tussen de lakens!

Lees ook: Zo gaan jij en je partner om met verschillende libido’s