Uitgekeken op telefoonseks? Probeer deze spannende dingen als je niet bij elkaar bent

Intiem door Maya Luz

Stel, je partner gaat een tijdje op reis of je hebt een lange afstandsrelatie. Dan is het iets lastiger om intiem met elkaar te zijn, je bent tenslotte niet bij elkaar. Telefoonseks is hiervoor een veel voorkomende oplossing. Maar we kunnen ons voorstellen dat je hier na een tijdje op uitgekeken bent. Dit zijn de andere spannende dingen die je kunt uitproberen als telefoonseks saai begint te worden.

Lees ook: Dit zijn de manieren om betere seks te hebben in 2024

Probeer op afstandbestuurbare seksspeeltjes

Seksspeeltjes gebruiken met je partner kan superspannend zijn. Maar hoe doe je dit eigenlijk op afstand? Er bestaan verschillende soorten speeltjes die je op afstand kunt besturen. Deze werken bijvoorbeeld door middel van een app. Op deze manier kunnen jullie fysiek intiem met elkaar zijn zonder dat je partner bij je is. Je geeft je partner de controle die ze eigenlijk alleen zouden hebben gehad als ze daadwerkelijk naast je lagen. Hoe spannend is dat!? Dat is weer even iets anders dan de standaard telefoonseks

Stuur ze een spannend cadeautje

Als je je partner wil verrassen, kun je dit doen door middel van een cadeautje. Geef ze iets spannends dat alleen voor hun ogen bedoeld is. Maak bijvoorbeeld intieme foto's van jezelf met een Polaroid camera en stuur je partner de fysieke foto's op. Je kan je partner ook een brief sturen, die natuurlijk ietwat seksueel getint is. Zo hebben ze altijd iets bij de hand voor wanneer ze aan je willen denken in die context.

Lees elkaar erotica voor

Oké, dit klinkt misschien voor in het begin een beetje ongemakkelijk. Maar een bijzondere manier om jullie telefoonseks unieker te maken, is door elkaar erotica voor te lezen. Zet je meest sexy stem op en voer bijvoorbeeld een rollenspel uit op deze manier. Je kunt ook een spraakmemo opnemen voor je partner waarin je hen erotica voorleest. Zo hebben ze altijd iets om naar te luisteren als jullie niet kunnen bellen.

Verstop sexy boodschappen in hun koffer voordat ze vertrekken

Weet je dat je partner weggaat over een paar dagen? Verstop dan een brief met een sexy boodschap in hun koffer. Dit is een leuke verrassing voor als ze op hun bestemming aankomen en hun koffer uitpakken. Nu alleen nog hopen dat de douane het briefje niet per ongeluk onthult.

Stuur een spicy foto als verrassing

Telefoonseks wordt soms saai omdat er geen element van verrassing meer in zit. Een manier om de vonk weer over te laten slaan, is door ze te verrassen met een spicy foto die ze niet aan zien komen. Probeer dit te timen op een moment dat ze deze wel veilig kunnen openen, of juist niet! Zo bouw je de spanning op. Hiermee maak je je partner helemaal gek!

Lees ook: Deze sterrenbeelden staan een sexy jaar te wachten