Deze sterrenbeelden staan een sexy jaar te wachten

Liefde door Anne-Fleur

Nieuw jaar, dus nieuwe kansen. Ook in de liefde. Misschien ben jij nog wel helemaal hoteldebotel op jouw partner, of ben je juist happily single. In 2024 gaat het voor déze sterrenbeelden in ieder geval een sexy jaar worden...

Lees ook: Zo gaan jij en je partner om met verschillende libido’s

Deze sterrenbeelden gaan een sexy jaar krijgen

Single of niet; gepassioneerde seks is welkom, toch? Helaas is dat niet altijd voor iedereen het geval, maar in 2024 zijn een aantal sterrenbeelden the chosen ones wat betreft het hebben van een mega sexy jaar. Deze tekens uit de dierenriem kunnen een hoop passie, seks, liefde en verbinding verwachten... Sta jij er ook tussen?

Vuurtekens

Dit jaar staan vuurtekens letterlijk on fire! Deze tekens (Ram, Leeuw en Boogschutter) stralen een immense seksuele energie uit dit jaar en dat komt door maar één ding: je hebt jezelf helemaal hervonden - of althans, daar ben je druk mee bezig. 2024 staat in het teken van zelfliefde en dat resulteert zich in het hebben van veel confidence in jezelf. Dit straal je weer uit naar anderen en dat is super aantrekkelijk! Goed gedaan, vuurtekens.

Luchttekens

Bij luchttekens (Tweelingen, Weegschaal, Waterman) is de passie in the air. Wat betreft liefdesrelaties en seksuele relaties blijven deze tekens liever wat op de achtergrond staan en geven ze zich niet zo snel over aan iemand. Dit jaar is dat echter allemaal anders, want deze sterrenbeelden wagen een grote sprong in het diepe. Ze voelen zich helemaal overvallen door passie en dat moet zich natuurlijk ergens in uiten (if you know, you know). Wat een bofkonten.

Combinatie

Guess what? Wat als deze vuurtekens en luchttekens elkaar nu vinden in een eventuele seksuele relatie? Die sterrenbeelden zijn de echte geluksvogels, want passie + passie is natuurlijk ongekend. Uiteindelijk heeft alles te maken met uiterlijke voorkeuren, connectie en eventuele liefde, maar het is toch wel interessant om te weten, toch?

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn niet zo realistisch in de liefde