Dit zijn de manieren om betere seks te hebben in 2024

Intiem door Maya Luz

We weten dat het al februari is en maart ook alweer voor de deur staat. Toch is het nooit te laat om aan je goede voornemens te beginnen. Dit zijn de beste manieren om betere seks te hebben in 2024.

Lees ook: Met deze goede voornemens geef je jouw love life een enorme boost

Draag ondergoed waar jij je sexy in voelt

Wanneer jij je sexy voelt, kom je een stuk zelfverzekerder over op je bedpartner(s). Mooie lingerie draag je niet voor je partner, maar juist voor jezelf. Als jij je onweerstaanbaar wil voelen, is het dus zeker een goed idee om te investeren in een paar mooie broekjes en beha's die perfect passen.

Onthoud wat je vorige seksuele ervaringen goed maakte

De beste manier om je seksleven te verbeteren is door na te denken over vorige ervaringen. Welke elementen aan vorige vrijpartijen vond je leuk en welke wat minder? Op deze manier kun je effectief uitvogelen hoe jij wil dat je volgende seksuele ervaringen eruit gaan zien. Elimineer handelingen die je matig of niet leuk vond en focus je op dingen waar jij het helemaal warm van krijgt. Communiceer duidelijk naar je bedpartner(s) wat je wel en niet leuk vindt en luister naar hun wensen. Zo wordt het optimale genot eerlijk verdeeld.

Knip je nagels en houd ze schoon, ongeacht wat je met je handen doet

Schone handen hebben is tijdens vrijpartijen best wel essentieel. Vooral als je met je handen aan of in iemands geslachtsdelen zit is dit van belang. Zorg er daarom voor dat je nagels niet te lang en/of scherp zijn en maak je nagelriemen regelmatig goed schoon. Moedig ook vooral je partner aan om hetzelfde te doen.

Bouw een collectie van sensuele foto's van jezelf op

Sexting kun je technisch gezien overal doen, dit is ook wat het zo spannend maakt. Maar als je een foto wil sturen naar je partner, is het niet zo handig als je op je werk bent en even snel de wc in moet rennen om een kiekje te maken. Om dit ongemak te voorkomen, kun je een collectie van nudes van jezelf opbouwen. Maak op dagen waarop je je sexy voelt een paar foto's en bewaar deze in een afgeschermd mapje. Hierdoor heb je altijd iets om naar je partner te sturen wanneer het gesprek een seksuele wending krijgt.

Overhaast het niet

Soms is de spanning tussen jou en je bedpartner zo heftig dat je direct elkaars kleren uit wil trekken en het doen. We snappen dit gevoel helemaal. Toch raden we je aan om de tijd te nemen met elkaar. Laat de spanning opbouwen totdat jullie het echt niet meer aankunnen. Op deze manier duurt de hele ervaring een stuk langer en kunnen jullie dus langer van elkaar genieten. Geloof ons, het is het waard.

Lees ook: Waarom stellen die veel knuffelen happier zijn