SEXETERA: Hoe houd jij je seksleven spannend?

Intiem door Karin

In SEXETERA wordt eens in de twee weken een panel van vrouwen ondervraagd over hun seksleven. Deze week geeft het panel antwoord op de volgende vraag: ?Hoe houd jij je seksleven spannend?'

Rollenspellen, handboeien of hebben jullie het al lang opgegeven en zitten jullie lekker in jullie joggingbroek voor de tv? Iedereen heeft zo zijn methodes om zijn of haar seksleven spannend te houden. Zo ook deze dames...
 
Afwisseling
Verschillende standjes, verschillende plekken 

Ballerina: "Ik vind het heerlijk om een spannend seksleven te hebben. We zorgen voor afwisseling (standjes, plekken). Het leukste of spannendste vind ik om op onverwachte momenten seks te hebben, het liefst als het eigenlijk niet uitkomt. Eén van ons begint dan, en de ander gaat soms mee. Zo niet, spreken we af het ?s avonds af te maken. Heerlijk, dan heb je die hele dag iets om heel erg naar uit te kijken."


Secret Lady: "Ik houd wel van een beetje spanning in ons seksleven. Dit houden we op peil door zo nu en dan eens met blinddoek en boeitjes bezig te zijn en dan wat nieuws uit te proberen. We vinden het allebei erg leuk om over seks te lezen. Hij heeft zijn favoriete - meer informatieve - sites waar hij dingen opzoekt, en ik lees onder andere artikelen en erotische verhalen om aan nieuwe ideetjes te komen. Ook ben ik lid van een forum over seks waar je veel vragen kunt stellen en (lekkere!) tips opdoet. Ik zou nog een filmpje kunnen kijken puur voor techniek (dat heb ik weleens gedaan), maar daar heeft mijn vriend dan verder niks mee. Natuurlijk geniet hij dan wel weer als ik heel lekker daarna met hem bezig ben! We kijken verkoopboekjes door en benoemen nieuwe dingen en vragen wat de ander ervan vindt om dat eens uit te proberen. 
 
Mijn vriend wil daarnaast op allerlei plaatsen seks hebben, maar hoewel ik wel wil, heb ik het lef nog niet echt. Maar ik ben wel bereid m'n grenzen hierin te gaan verleggen..! Verder wisselen we veel standjes af, zijn we gigantisch open en makkelijk in het proberen bij elkaar en benoemen we alles heel geil en ongenuanceerd naar elkaar toe. Dat is gewoon heerlijk!"

Lingerie
Dress to impress

Ro: ?Mijn seksleven is heel spannend; ik en mijn vriend houden van seks dus als ik bij hem ben kun je altijd wel raden wat er gaat gebeuren. Ik hou ervan om sexy dingetjes aan te trekken voor hem, zoals bijvoorbeeld spontaan een keer van de trap aflopen met jarretels, kousen en pumps aan en een leuk setje erboven. Ik vind het dan geweldig om zijn gezicht te zien, je ziet dat hij er dan ook van geniet om verwend te worden. We hebben ook heel af en toe anale seks (je moet er wel echt zin in hebben, en er de volle 100% achter staan). Zou je het stiekem een keertje willen proberen, heb het er dan een keertje met je vriend over en laat het gebeuren tijdens de seks als je volledig ontspannen en nat genoeg bent. Dan heb je minder kans dat je pijn krijgt. Maar omdat het af en toe is, is het elke keer weer heel spannend en heel leuk. Mijn seksleven is amazing... I love it!
 
Dus kortom: lekker (vooral dat!) afwisselen, ongenuanceerd praten en steeds open staan voor nieuwe dingetjes en het verleggen van grenzen. Seks met elkaar vinden we het lekkerste wat er is, dus genieten we hier goed van!"
 
 

Tijd maken
'Oké, een quickie dan.'

So Me: ?Tijd maken voor elkaar! Geef elkaar een keer een massage, ga lekker uit eten, ga knuffelen op de bank enzovoort. Ook nieuwe dingen uitproberen houdt het spannend. Samen bespreken we veel, dus dan weet je ook wat de ander wel of niet wil. Dit zijn twee dingen die bij mij perfect werken.?

Helemaal niets
Het is gewoon altijd leuk!

Anouk: ?Ik doe eigenlijk vrij weinig om mijn seksleven spannend te houden. Dit is niet nodig, aangezien we nog steeds minimaal één keer per dag seks hebben. Aangezien de seks altijd goed en afwisselend is, vind ik mijn seksleven zeer spannend!?

Eden: "Jeetje, moet je het spannend houden dan? We zijn beiden tevreden!"

Hoe houd jij je seksleven spannend?