Deze onwaarheden dacht je vroeger als tiener over seks

Intiem door Juliët

Fantaseren over seks. Wie heeft dit niet als tiener gedaan? Kaarsjes, romantiek oh ja en de helse pijn. Niet bij iedereen is de ontmaagding altijd even plezierig. Vaak zijn je fantasieën over seks een stuk leuker dan de daad zelf. Klinkt dit voor jou herkenbaar? Dan kun je je vast herkennen in een van deze volgende uitspraken.

De onwaarheden die je vroeger dacht als tiener over seks

1. Mijn ontmaagding is heel speciaal

Kaarsjes aan, muziekje erbij, alles helemaal gezellig. Jij zag al helemaal voor je dat jouw eerste keer fantastisch zou zijn. Maar helaas valt het in de werkelijkheid toch wel een béétje tegen.

 

2. Ik doe het met de liefde van mijn leven en daarna met niemand anders

Op dat moment was het ook echt de liefde van je leven. Alleen ging het toch naar een paar maanden uit. Je maakte het uit.

 

3. Heel veel pijn ga ik krijgen

Jij was bang dat de eerste keer een van de pijnlijkste dingen in je leven zou gaan worden. Achteraf viel het toch best allemaal mee.

 

4. Ik ga heel veel bloeden

Jij zag het al helemaal voor je dat er overal bloed zou komen te liggen. Een groot bloedbad. Handdoeken zijn wel nodig, anders zit het hele bed onder. In werkelijkheid had je maar een klein beetje bloed of zelfs helemaal niks. Het viel allemaal wel mee.

 

5. Vluggertjes daar doen we niet aan

Romantiek met de seks. Dit is natuurlijk ook het fijnste, alleen wil je soms ook even snel-snel en dan weer door met je bezigheden. Of slapen dat kan ook. Zo ieder zijn ding.

 

6. Urenlang knuffelen na de seks

Heerlijk urenlang knuffelen en lieve dingen tegen elkaar zeggen. Hoe langer je in elkaars ogen kijkt, hoe verliefder je wordt. Alleen loopt dit in werkelijkheid vaak toch iets anders. Je wordt nog wel een keer moe en valt in slaap. Oepsie.

 

7. Een soa test? Die hoef ik nooit te doen

Jij wist donders goed dat het belangrijk was om het veilig te doen. Toch heb je per ongeluk een keer een foutje gemaakt. Oepsie daar komt de soa test. Gelukkig is het je daarna niet weer gebeurd.

 

8. Zwangerschapstest die hoef ik niet te halen

Tja soms heb je ineens dat het condoom scheurt. It happens. Misschien toch handig om die zwangerschapstest te doen.

 

9. Ik doe niet aan one night stands

Ineens ontmoettte je tijdens het uitgaan degene van je dromen. Teminste dat dacht je op dat moment. De volgende dag bleek diegene er toch iets minder knap uit te zien dan je dacht. Die zeven wijntjes had je beter kunnen laten staan oeps!