5 x hete seksmoves voor koude winterdagen

Intiem door Anne-Fleur

Inspiratie nodig om warm te blijven tijdens deze koude winternachten? Probeer dan deze vijf hete seksmoves eens uit - die gaan jou sowieso weer helemaal warm maken. Yep, zelfs voor de grootste koukleumpjes onder ons. Oh, en voor nog betere resultaten kun je deze standjes gewoon in een aantal rondes doen. 

Lees ook: Dit zijn de meest gemaakte fouten tijdens de seks

Stapelen

Stapelen is niet zo raar als het klinkt: jij gaat namelijk plat op je buik liggen met je handen voor je en je benen recht naar achteren. Wanneer je lief op je komt liggen, plaatst hij zijn handen naast jou, zodat je niet platgedrukt wordt. Daarna kom jij met je booty iets omhoog, waardoor jullie (als het goed is) goed in elkaar passen. Een paar hete kusjes in je nek en ongelooflijk veel hotness en sensatie it is. 

G-Whiz

Een standje dat vaak als iets heftiger en intenser (en dus gelijk ook heter) beschouwd wordt: de G-Whiz. Jij ligt gewoon op je rug met je benen in de lucht. Wanneer je lief zich in jou plaatst, laat je je benen op zijn schouders rusten. Je kunt van alles met dit standje wat zorgt voor een heleboel warme spanning. 

Cowgirl's Helper

Eigenlijk is dit een gewoon de normale Cowgirl, maar dan met een beetje hulp van je lover. Hij plaatst namelijk zijn handen op jouw heupen en bepaalt het ritme ook een beetje mee. Daarnaast komt hij telkens wat omhoog met zijn heupen waardoor de seks een stuk intenser wordt.

Ballet Dancer

Een heel heet standje voor bijvoorbeeld een vluggertje of in de douche is de Ballet Dancer. Je gaat hierbij met je gezicht naar je partner op één been staan en slaat de andere been zo hoog mogelijk om je lief zijn middel heen. Jouw omgeslagen been wordt voor een intensere ervaring ondersteund door je lover en bepalen zo de diepte en het ritme. Very hot. 

Face-off

Dit standje is super sexy en zorgt sowieso voor heel veel romantiek en hotness. Je partner gaat in kleermakerszit op de grond zitten (een harde ondergrond is het handigst), waarna jij lekker op schoot klimt. Je benen houdt je zo strak mogelijk om je lief heen, wat ervoor zorgt dat jullie heerlijk dicht tegen elkaar aangeplakt zitten. Lekker warm. 

Lees ook: 5 x tekenen dat je een gezond seksleven hebt