Dit zijn de meest impulsieve sterrenbeelden

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Sommige mensen kunnen uren, dagen of zelfs weken de tijd nemen om na te denken over een beslissing die ze moeten nemen. Anderen zijn impulsief en maken binnen no time een keuze. Een spontaan reisje boeken of een dure aankoop doen? Dat is voor deze impulsieve sterrenbeelden geen enkel probleem.

Lees ook: Ohlala: deze sterrenbeelden zijn de beste verleiders

Ram

Rammen zijn eigenzinnige types. Hierdoor is het ook geen verrassing dat dit sterrenbeeld lekker impulsief is. Rammen staan bekend om hun energieke en vurige persoonlijkheden. Als ze ergens hun zinnen op hebben gezet, kunnen ze het niet meer los laten. Ze zullen niet rusten totdat ze hun doel hebben bereikt. Dit vuurteken is ook erg zelfverzekerd. Dit zelfvertrouwen voedt hun impulsiviteit. Ze zijn er altijd zeker van dat hun keuze de beste keuze is. Ze maken zich nooit zorgen over of hun plannen wel werken. Wat de Ram betreft komt het wel goed!

Boogschutter

Van alle sterrenbeelden houdt de Boogschutter het meest van avontuur. Ze zullen nooit een spontaan reisje uit de weg gaan, nieuwe dingen ontdekken is hun favoriete hobby. Dit sterrenbeeld neemt graag risico's en hierdoor zijn ze dus ook niet bang om hier en daar impulsieve beslissingen te nemen. Als een Boogschutter voorstelt om spontaan een weekendje weg te gaan, dan hebben ze de reis waarschijnlijk al geboekt voordat je ja hebt gezegd. Hou je van avontuur? Dan raden we zeker aan om een relatie of vriendschap aan te gaan met een Boogschutter.

Waterman

Watermannen zijn excentrieke types. Daarnaast zijn de spontaan en nogal onvoorspelbaar. Voeg al deze kwaliteiten samen en je hebt een impulsief karakter. Watermannen houden van gekke dingen doen en plannen vaak impulsief een uitje met vrienden. Watermannen zijn ook dol op een flinke dosis adrenaline. Maar hun impulsiviteit vind je niet terug in alle aspecten van hun leven. Watermannen nemen namelijk liever geen impulsieve beslissingen over hun carrière. Als het op hun werk aankomt nemen ze goed de tijd om na te denken over hun keuzes. Maar zodra ze het kantoor verlaten, gaan ze weer terug naar hun echte impulsieve zelf.

Tweelingen

Tweelingen hebben een hekel aan zich vervelen. Ze zijn spontaan en houden van avontuur. Ze zijn altijd op zoek naar iets nieuws en spannends om te ondernemen. Tweelingen maken gehaaste keuzes en denken liever niet al te lang na over de mogelijke consequenties. Door hun impulsieve aard komen er dingen op hun pad die ze anders niet tegen waren gekomen. Tweelingen hebben dus altijd wel een interessant verhaal om te vertellen.

Lees ook: Deze sterrenbeelden hebben altijd last van zondagstress