Deze sterrenbeelden hebben altijd last van zondagstress

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Hoewel de zondag eigenlijk dient als rustdag, is deze dag voor velen alles behalve rustig. We hebben het fenomeen nog maar net een naam  gegeven, maar het blijkt dat een heleboel mensen last hebben van zondagstress. Oftewel, enorme zorgen maken om de week die voor je ligt. Heb jij één van deze sterrenbeelden? Dan herken jij dit zondagstress gebeuren vast.

Lees ook: Deze sterrenbeelden worden stinkend rijk in 2024

Sterrenbeelden met zondagstress

Een nieuwe boodschappenlijst maken, een sunday reset doen, je mentaal voorbereiden op een nieuwe werkweek. Het is niet makkelijk om een chille zondag te hebben. Je wil graag je week rustig beginnen, maar daarvoor lijkt het alsof de laatste dag van de week alles behalve kalm moet zijn. Eigenlijk ben je gewoon een enorme stresskont als je last hebt van sunday anxiety. Ben jij één van deze sterrenbeelden? Dan herken je dat vast...

Kreeft

Kreeften zijn gevoelige sterrenbeelden en kunnen dan ook absoluut last hebben van zondagse zorgen. Eigenlijk piekert dit teken elke dag van de week, maar op zondag slaat het wel een beetje ver door. De Kreeft heeft het liefst alles voorbereid, zodat ze doordeweeks lekker kan genieten. Maar, dit hoeft natuurlijk niet te betekenen dat het einde van de week zo ontzettend stressvol moet zijn. Probeer bepaalde dingen daarom een beetje los te laten, Kreeft. Je hoeft niet alles af te hebben en het is écht niet erg om even niks te doen. Vergeet ook niet om lekker in het nu te leven. It's life!

Maagd

De Maagd is een ontzettend perfectionistisch en zorgzaam persoon. Niet heel gek dat ze, net als de Kreeft, op zondag alle puntjes op de i wil zetten voor de komende week. Dit teken streeft altijd naar het beste resultaat en neemt dan ook nooit genoegen met minder. Eindstand: ze krijgt heel veel stress op de laatste dag van de week. Probeer rustgevende activiteiten te vinden, waarvan je weet dat je het daarna weer los kan laten. Ook jij moet genieten van leven in het nu en dingen perfectioneren; dat komt later wel.

Lees ook: Déze sterrenbeelden zouden wel openstaan voor een open relatie