Valentijnsdag: zo verloopt de dag bij jou volgens de sterren!

Psyche & spiritualiteit door Jennifer

Het wordt een romantische, hete Valentijnsdag als het aan de sterren ligt. Of je nou in een relatie zit of single bent, in de maand februari vinden een hoop ontwikkelingen plaats. Deze horoscoop waarschuwt je voor vlinders, soulmates en een hoop passie, wees voorbereid!

Lees ook: Met dit sterrenbeeld kun je beter niét daten volgens jouw sterrenbeeld

Ram (21 maart - 19 april)

Het maakt niet uit of je single bent of bezet, lieve Ram. Valentijnsdag wordt hoe dan ook een feestje. Vooral als je een leuke dubbeldate plant met een van je beste vrienden. Gezellig samen daten met jullie lovers of Tindermatches, het is allemaal goed. Of misschien heb je al lang een oogje op iemand. Neem diegene mee op de dubbeldate! Zorg in ieder geval dat je je rond deze tijd tussen de mensen begeeft. Grote kans dat je ergens tijdens je journey flink wat vlinders voelt voor iemand.

Stier (20 april - 21 mei)

Het wordt een heel plezierige Valentijnsdag voor de Stier! Jouw sociale skills zijn deze maand op z’n best en ook je reislust krijgt een boost. Wie weet overwoog je al om een stedentripje te doen met vrienden of je liefje? Doe het gewoon! De tijd rond Valentijnsdag is het perfecte moment hiervoor. Ben je nog single? Vraag dan die ene leukerd mee uit! Wees niet verlegen, Cupido fladdert momenteel rond, hè? Niet geschoten is altijd mis. Ben je als Stier al helemaal gesetteld, kies dan voor een intiem diner bij kaarslicht… in jullie eigen huisje. Heerlijk één op één, hoe knus?

Tweelingen (22 mei - 21 juni)

Oef! Voor Tweelingen wordt de tijd rond Valentijnsdag er eentje vol passie. Hoewel februari meestal een koude maand is, krijgt de Tweelingen het heel warm. Spice up je seksleven, dacht Mars. Vooral voor de Tweelingen in een relatie is het een hele sexy tijd. Al hoeven single Tweelingen niet te treuren, hoor. Vooral niet als je je helemaal in het datingleven bevindt. Pas je een beetje op met al die hormonen? Een vakantie – kort of lang – rond Valentijnsdag kan trouwens ook heel goed voor je zijn.

Kreeft (22 juni - 23 juli)

Voor de liefdevolle Kreeft staat de tijd rond Valentijnsdag in het teken van commitments. Wanneer je samen bent met iemand, wordt je helemaal excited van toekomstplannen. Ah! Voor de single Kreeft wordt het een lastige maand. Grote kans dat jij druk aan het daten bent en daarbij vooral op zoek naar the one. Wees voorzichtig, lieve Kreeft. Zorg wel dat je iemand vindt, die echt serieus is over jullie prille liefde. Van onenightstands word jij deze maand niet gelukkig. Wanneer je dan eenmaal wél klaar bent om het bed in te duiken, ga dan eens uit je comfort zone. Blijkbaar is de tijd rond Valentijnsdag het moment om kinky spelletjes te proberen, als het aan de Kreeft ligt.

Leeuw (24 juli - 23 augustus)

Voor de Leeuw is een relatie echt top prioriteit rond Valentijnsdag. Zit je momenteel in een fijne relatie? Dan is het misschien wel tijd voor een hele mooie, liefdevolle verrassing in de vorm van een ring. Hint, hint. Als je nog niet zeker bent van de relatie, dan focus je je deze maand waarschijnlijk wel enorm op de relatie. De gesprekken zullen meer gaan over plannen voor de langetermijn. Als single Leeuw is dit natuurlijk lastig. Dat terwijl je wel verlangt naar een lover. Zo erg dat je misschien zelfs wordt verleid door een collega. O jee! Het kan natuurlijk, maar wees op je hoede. Check goed of deze cutie werk en privé goed gescheiden kan houden. Als dat zo is, is het een go.

Maagd (24 augustus - 23 september)

Zo, Maagd! Bereid je maar voor op een tijd vol daten, romantiek en passie. Ja, ook Mars doet bij de Maagd z’n best om het liefdesleven op te spicen. Als single Maagd geef je de zoektocht naar je soulmate niet zomaar op. Gelukkig krijg je wat hulp vanuit de sterren. Het zou inderdaad zomaar kunnen dat jij straks danst in een bar met je ware liefde. Houd je ogen dus wijd open! Zit je momenteel in een relatie? Dan wordt Valentijnsdag heel magisch met lieve kusjes, vurige seks en veel diepgaande gesprekken.

Weegschaal (24 september - 23 oktober)

Als Weegschaal straal jij een en al liefde uit rond Valentijnsdag. Jij waant je deze maand in allemaal zoete en sexy vibes, oeh! De single Weegschaal kan eindelijk weer lekker daten en de hort op. Ga vooral het huis uit, lieve Weegschaal. Als je in een relatie zit, laat je je als Weegschaal van je beste kant zien. No way dat iemand jou ooit zal verlaten. Jij verovert waarschijnlijk iemands hart voor altijd. Ook ontdekken jullie weer waarom die vonken ooit oversprongen. Ah…

Schorpioen (24 oktober - 22 november)

De Schorpioen heeft dit jaar heel veel zin in Valentijnsdag! Als je in een relatie zit, heb je mogelijk een leuk tripje op de planning met je partner of nieuwe vlam. Even de routine ontvluchten. Al kan het ook dat je juist de drang voelt om thuis te blijven. Heerlijk knus in een vertrouwde omgeving met kaarsjes en een afhaalmaaltijd. Er stroomt hoe dan ook een heleboel warmte door je hart. Ook als single Schorpioen, want je datingleven is druk! Let goed op die ene persoon, die je out of the box laat denken. Dit is mogelijk een blijvertje.

Boogschutter (23 november - 22 december)

Tijdens deze Valentijnsdag is ‘avontuur’ het sleutelwoord voor de Boogschutter. Gooi je standaardroutine even weg en verbreed je horizon. Wie weet wat er allemaal uitkomt… Al is het maar een korte vakantie met je lover in een stad op tien kilometer afstand. Jullie zijn in ieder geval even weg uit jullie eigen, veilige bubbel. Daarnaast verdienen jullie dat spadagje wel na al het harde werken! Als single Boogschutter moet je wat meer op zoek ‘buiten je comfort zone’. Ga eens op date met iemand, die eigenlijk totaal niet jouw type is. Je weet nooit, hè? Misschien blijkt het eigenlijk de liefde van je leven.

Steenbok (23 december - 20 januari)

No worries als je Valentijnsdag altijd haatte. Dit jaar wordt het waarschijnlijk jouw favoriete Valentijnsdag ooit! Of je nou single bent of in een relatie zit, de romantiek is altijd dichtbij. De Steenbok in een relatie verlangt heel erg naar tederheid en zal er alles aan doen om de seks nóg beter te maken. Misschien een idee om een massage te boeken voor twee? Of een hotelovernachting ergens buiten de stad (inclusief massage)? Ben je single, vraag dan iemand mee op date! Wacht niet af, maar zet zelf de belangrijke stap. Gezellig samen kanoën in één bootje, hoe romantisch wil je het hebben?

Waterman (21 januari - 19 februari)

Valentijnsdag vindt dit jaar bij de Waterman vooral plaats achter gesloten deuren. Je verlangt naar sensualiteit en zoete romance, maar wel in alle privacy. Het wordt een hete, knusse Valentijnsdag als je in een relatie zit. Lekker knuffelen op de bank met je lover of misschien wel nieuwe, sexy momenten. Er zijn genoeg leuke standjes om uit te proberen. Ben je een single Waterman? Wees er dan zeker van dat je jouw date respecteert (en diegene jou ook). Don’t mess with de Waterman!

Vissen (20 februari - 20 maart)

Als Vissen ben je deze keer op je best rond Valentijnsdag. Je voelt je heel gelukkig en de liefde hangt overal in de lucht, waar je ook loopt. Klinkt heerlijk. Zit je momenteel in een relatie? Plan dan zeker een avondje uit met je partner. Misschien kunnen jullie samen naar een fijn concertje of het theater? Als je single bent, is het goed om lekker te socializen. Ga niet in je eentje romcoms kijken op Valentijnsdag, maar erop uit en mensen ontmoeten! Of wees assertief en vraag die ene cutie, die al maanden in je hoofd zit, mee uit.

Lees ook: Dit seksstandje past het beste bij jouw sterrenbeeld

Bron: NYPost