Dit zijn de kandidaten van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars 2024

Media door Zita

Een nieuw seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch gaat binnenkort weer van start. Yes! Het is niet zomaar een seizoen, want het is een All Stars seizoen. Acht oude bekenden uit eerdere seizoenen van Ex on the Beach staan weer oog in oog met hun exen. Dat belooft een hoop drama..

Ex On The Beach Double Dutch 2024

De ‘originals’ die dit jaar meedoen zijn dus allemaal oude bekenden uit de vorige seizoenen. Als je de vorige seizoenen hebt gekeken, dan ken je de deelnemers waarschijnlijk al. We stellen ze toch even aan je voor: Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour. 'Zij zijn de gouden combinatie voor een helse vakantie in Colombia,’ schrijft MTV zelf op hun Instagram.

Lees ook: Heftig! Louisa Janssen hard tekeer tijdens Echte Meisjes-reünie: "je bent net Sméagol uit Lord of the Rings"

Meer op Instagram

De deelnemers

We beginnen met Ayleen (23), die kennen we natuurlijk nog goed van twee seizoenen geleden. Ze stond hier veel op de voorgrond, dus we verwachten een hoop drama met haar aanwezigheid in de villa. Ook Luca (26) uit dat seizoen is terug: hij was vooral degene waar de drama toen om draaide (samen met Giovanna, weet je nog?). Ook de oude bekende Elias (25), ‘de man met de ketting’ is back. Zullen de praatjes van deze ‘Chainboy’ weer gaatjes vullen?

Ivory (28) die als ex aanspoelde in een eerder seizoen zien we ook terug. Ook is hij de ex van Lesley; zal zij voor hem aanspoelen op het strand? Maxim (20), Michelle (21) en Yara-Nour (20) zagen we vorig seizoen nog schitteren in de villa. Maxim laat volgens eigen zeggen meer zijn ‘drama’ kant zien, Michelle vond zichzelf te lief vorig seizoen en wil daar verandering in brengen en Yara-Nour vond haar vorige deelname veel te kort om haar ‘doel’ te bereiken. Dat belooft wat..

Last but not least doet ook Shirley (29) mee aan dit All Stars-seizoen. Ze rolt net uit de jungle van de Echte Meisjes door naar de villa in Colombia.

Lees ook: Nicol Kremers onthult wat ze verdient met OnlyFans tijdens gesprek met Michella Kox in Eating With My Enemy

Bij wie verwacht jij de meeste drama, lust en liefde?  Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars is vanaf 7 april elke zondag om 22:00 te zien op MTV. Heb je het gemist? Kijk de afleveringen iedere zondagavond terug op MTV.nl