Hier worden vrouwen het meest opgewonden van

Intiem door Juliët

De ene vrouw raakt opgewonden van een kus in haar nek, terwijl de ander alleen maar een lichte streling hoeft te krijgen. Iedere vrouw is natuurlijk anders. Toch zijn er bepaalde dingen die zorgen voor gierende hormonen. Voordat je het weet beland jij in bed en heb jij je hoogtepunt bereikt. Waar raak jij het meest opgewonden van?

Vrouwen raken opgewonden van

Iedere vrouw raakt weer op een andere manier opgewonden. Bij het bereiken van haar hoogtepunt, begint het bloed sneller te stromen en spannen de spieren zich aan. Je krijgt het warm en je begint steeds sneller adem te halen. Ondertussen begint je vagina ook nog eens vochtig te worden. Zodra de spanning op zijn hoogtepunt is gekomen, volgt er een ontlading. We raken ontspannen door dit overweldigende gevoel. Maar waar raken vrouwen nou het meest opgewonden van?

 

1. Intimiteit

Het eerste waar vrouwen toch wel erg opgewonden van raken, is intimiteit. Door initem met elkaar bezig te zijn voel je je helemaal op je gemak bij diegene. Mannen zien seks vooral als hetgeen om intimiteit te voelen, terwijl vrouwen seks zien als gevolg van een goede emotionele band. Intimiteit wordt geassocieerd met gevoelens van betrokkenheid, nabijheid en genegenheid. Denk aan knuffelen, elkaars hand vastpakken of zoenen. Je bent echt met elkaar verbonden. Creëer verlangens en geef elkaar aandacht. Voordat de daad begint, richt je dan op het voorspel. Hierdoor bouw je spanning op en raak je steeds meer opgewonden.

 

2. Persoonlijke zelfstandigheid

In een relatie is het belangrijk om je eigen dingen te blijven doen en vooral jezelf te blijven. Er is hierdoor meer emotionele ruimte tussen jullie, waardoor er dingen onverwachts gebeuren. Je weet namelijk niet wat er kan gebeuren. De kans dat je opgewonden raakt is groter. Als jij even niet bij je partner bent dan kan je libido verhogen, omdat jij je gaat verlangen naar diegene. Je gevoel en verlangens krijgen een boost. Jij kan niet wachten om je partner weer te zien. It's sexytime!

 

3. Bevestiging krijgen

De laatste uit dit rijtje is bevestiging krijgen. Zodra vrouwen de bevestiging krijgen dat ze aantrekkelijk worden gevonden, stijgt hun libidio. Een vrouw heeft meer zin in seks, omdat ze zich aantrekkelijk en gewild voelt. Haar zelfvertrouwen krijgt een enorme boost. Zelfbevestiging is daarbij het belangrijkst, maar als je van je partner complimenten krijgt dan wordt haar hoogtepunt wel sneller bereikt. Doe dus vooral je mooiste lingerie aan en voel je sexy.