De spannendste fantasieën van lezeressen: "dubbel verwend worden"

Intiem door Chiara

Van trio’s tot fetisjen en BDSM tot romantisch kaarslicht. Iedere vrouw heeft wel een ultieme fantasie voor tussen de lakens (of ergens anders: knipoog). Wij polsten bij onze leressen wat hun grootste seksuele fantasie is en hebben de 10 pikantste antwoorden voor je op een rijtje gezet. 

Geheime fantasieën van lezeressen

1. “Wat ik echt nog een keer zou willen meemaken is een trio met twee knappe mannen. Het lijkt mij gewoon fijn om dubbel verwend te worden." – Merel (28)

2. “Seks terwijl een ander stel toekijkt. Meedoen is a no go, maar ik vind het een spannend idee dat mensen door naar mij te kijken opgewonden raken.”– Sophie (26)

3. “Vastgebonden en geblinddoekt worden en oordopjes met luide muziek in om vervolgens de totale controle te verliezen. Niet weten wat er komen gaat en alleen mijn voelzintuigen laten prikkelen.” - Dana (28)

4. “Ik zou wel een keer een wat jongere Griekse God willen ontmaagden. De touwtjes in handen nemen en volledig verantwoordelijk zijn voor zijn eerste onvergetelijke keer.” - Lieke (29)

5. “Een rollenspel waarbij mijn man en ik individueel uitgaan en doen alsof wij elkaar niet kennen. Zo wordt mijn wens om een keer een onenightstand te hebben ook meteen vervuld.” - Kara (31)

6. “Ik zou mijn man weleens willen domineren. Dat hij als het ware mijn slaafje voor een dag is en alles doet wat ik zeg.” - Cynthia (27)

7. “Intiem zijn met een vrouw terwijl mijn vriend toekijkt. Als wij klaar zijn mag hij bij ons het bed induiken. De combinatie van een stoere man en de zachtheid van een vrouw lijkt me geweldig.” – Sara (29)

8. “Waarschijnlijk heel cliché, maar liefde bedrijven onder een sterrenhemel met alles erop en eraan. Kaarsjes, rozenblaadjes, bubbels, bonbons en een zacht kleedje.” – Diana (28)

9. “Een erotische full body massage van een knapperd. Met veel olie en een happy end natuurlijk!” – Francesca (27)

10. Onder handen genomen worden door een dokter, politieagent, brandweerman of andere man met status. Ik denk dat ik gewoon een zwak heb voor uniformen.” – Lina (26)

De gekste dingen die lezeressen meemaakten toen ze oraal gaven