Met deze hacks geef jij je libido een flinke boost

Intiem door Anne-Fleur

Kan jouw seksleven wel een flinke oppepper gebruiken? Begin dan bij het boosten van je libido. Sexyness komt natuurlijk bij jezelf van binnenuit en met déze tips van holistische experts word jij je beste verleidelijke zelfWe hebben ze natuurlijk weer voor je op een rij gezet, want deze hacks mag je toch écht niet missen.

Lees ook: 15 vrouwen vertellen over de meest dirty plek waar zij het hebben gedaan

Met deze tips verhoog jij je libido

Wil je je graag sex-wise wat aanweziger voelen en wil je gewoon je sexdrive wat opkrikken, maar hoef je dan weer geen gekke chemische snufjes of dergelijke daarvoor? Een aantal experts gaven aan The Every Girl hun beste tips om het libido te verhogen op een holistische manier, en die tips nemen wij maar wat graag over. 

Lustopwekkend eten

Raar maar waar: eten kan jou helemaal in THE mood brengen. Zo zijn oesters, chocolade en watermeloenen echte hits. Gelukkig voor ons dat dit voedsel ook nog eens heel lekker is. Twee vliegen in één klap. 

Planning, planning, planning

Hoewel het plannen van een sexy avondje juist het tegenovergestelde klinkt, is het voor het verhogen van je libido juist heel slim om te doen. Met het plannen bedoelen we eigenlijk actief manifesteren. Bedenk dus helemaal hoe jouw perfecte vrijpartij eruit ziet en doe dit dan ook echt. Hierdoor gaat uiteindelijk alles wat je in je hoofd hebt naar wens en voel je je sexier than ever. 

Breng jezelf in de mood

Denk eens goed terug aan dingen die jou eerder hitsig maakten. Muziek, bepaald eten, een geur, een mooi lingeriesetje of het kijken van Magic Mike? Dit kunnen allerlei dingen zijn die jou helemaal in de mood voor the deed brengen. En dat is dus precies wat je wil toch? Ben je erachter gekomen wat jouw moodsetter is? Dan is het nu tijd om je daar helemaal aan over te geven. Soms moeten we de natuur gewoon even een handje helpen...

Hormonen in balans brengen

Niet alleen factoren van buitenaf kunnen helpen je libido te verhogen. Ook van binnenuit moet het goed zitten en dat kun je voor elkaar krijgen door je hormonen goed in balans te brengen. Menig vrouw heeft vaak niet eens door dat dit eigenlijk niet goed zit. Je kunt hier tegenwoordig zelf steeds meer onderzoek naar doen of je kan een hormoononderzoek laten doen. 

Lees ook: 5 x spannende standjes voor op de bucketlist van jou en je partner