Breng je soloseks naar een nieuw hoogtepunt met edging

Intiem door Jordan

Masturberen is goed voor onze gezondheid en natuurlijk gewoon lekker. Doordat je jezelf zo goed kent is het hoogtepunt ook al snel daar. Maar niet getreurd, we hebben iets gevonden waarbij jij een nieuwe piek bereikt tijdens de soloseks.

edging

Lees ook: Muziekje aan tijdens de sexy time? Luister dit genre dan in ieder geval niet

Randje fietsen

Gelukkig wordt het taboe rond masturberen steeds verder doorbreken. Eerlijk is eerlijk we doen het allemaal wel eens. Na mindful masturberen en alle gezondheidsvoordelen is er dus ook edging, om het allemaal wat langer te laten duren. Edging oftewel randje fietsen in het Nederlands, is een methode om de controle over je orgasme te krijgen. Je probeert om tot het randje van een orgasme te komen. In plaats van jezelf naar een hoogtepunt te brengen, stop je even. Neem een paar seconden de tijd om af te koelen, en begin vervolgens opnieuw. Herhaal dit minimaal twee keer en laat je dan helemaal gaan. Dit schijnt een superheftig orgasme te beloven.

Spice it up

Neem vooral de tijd als je begint met edging. Gebruik je eigen fantasie en focus je echt even op jezelf. Hoe je het wilt aanpakken ligt geheel aan jou. Je kan je vingers gebruiken of seksspeeltjes. Deze techniek kan je overigens ook samen met je partner proberen. Het is algemeen bekend dat mannen vaker klaarkomen dan vrouwen. Met deze methode zorg je ervoor dat je partner ook de tijd voor jou te nemen, en zo samen een hoogtepunt bereiken. Maar probeer het eerst lekker zelf uit en neem dat momentje selfcare.

via GIPHY

Lees ook: 5 tips waardoor beffen nóg beter wordt