Muziekje aan tijdens de sexy time? Luister dit genre dan in ieder geval niet

Intiem door Anne-Fleur

Goede bedroom jams kunnen je seks avontuurtje maken of breken. Er zijn ontzettend veel genres en iedereen vindt weer iets anders mooi. Oók in de slaapkamer zullen er verschillen in muzieksmaken te vinden zijn. Helemaal oké, natuurlijk - maar over één genre zijn we het allemaal wel eens: die kan namelijk écht niet gedraaid worden tijdens de seks. 

Lees ook: Zo krijg je in no time een orgasme dankzij de Kivin methode

Kies dit genre in ieder geval níet tijdens de seks

Of je nu kiest voor chille lofi-muziek of voor beats met een tikje tempo erin (ligt ook aan de soort seks), als jullie er beiden van genieten is het helemaal prima. Misschien vind jij een bepaald liedje wel heel fijn, terwijl je partner dat nummer liever skipt. Maar uit een onderzoek van radiostation 100% NL is gebleken dat er één genre is waar unaniem over besloten is, dat deze beter niet gedraaid kan worden tijdens de sexy time. Nederlandse hits draaien is volgens de meeste mensen namelijk not done. 

Geen sexy vibe

Hoewel het soms best lekker is om nummers van André Hazes (Jr.), Suzan en Freek en Gerard Joling mee te blèren, laten we dat tijdens de seks anders maar niet doen. Als een hele grote verrassing komt dit niet, want eerlijk, het lijkt ons wel een beetje ongemakkelijk. In een echt sexy vibe kom je er niet van - al is dat voor drie procent van de mensen die meededen aan het onderzoek wel andere koek: zij draaien juist heel graag Nederlandse muziek tijdens de seks. 

Fijne afspeellijst

Sexy time gepland staan? Dan lijkt het ons slim dat je al je Nederlandse hits maar snel uit je afspeellijst verwijderd. Wil je het helemaal op safe spelen? Kies dan al een bestaande sexy afspeellijst - al is het wel slim om die van tevoren even te luisteren. Sta je in ieder geval niet voor gekke verrassingen. 

Welke genres wel?

Je weet nu in ieder geval voor welk genre je niet moet gaan. Maar welke dan wel? Ook dat is voor iedereen een eigen keus, maar als we uitgaan van welke genres de meeste sex related liedjes hebben, dan kun je het best naar Country, Pop en R&B luisteren. Kleine tip: luister niet naar 'Sex' van Kriss Kross Amsterdam, dat blijkt namelijk ook niet erg gewaardeerd te zijn. 

Lees ook: 5 x tekenen dat je een gezond seksleven hebt