Zo krijg je in no time een orgasme dankzij de Kivin methode

Intiem door Anne-Fleur

Goede seks - of het nou een vluggertje is of juist een vrijpartij waar je goed de tijd voor neemt - eindigt hopelijk voor beiden vaak met een orgasme. Voor mensen met een vulva gebeurt het soms wat minder snel, maar goed, it is what it is. Of niet? Thanks to de Kivin methode krijg jij binnen no time een orgasme en het is ook nog eens harstikke makkelijk. Zó gaat het in zijn werk. 

Lees ook: 10 tips voor iedereen met een clitoris

Kivin methode 

Orale seks is eigenlijk bijna altijd hetzelfde voor iedereen. Tussen je benen gebeurt er wat spannends, en vaak kom je daardoor - soms na een tijdje - ook wel klaar. Allemaal hartstikke leuk en aardig, maar wat blijkt nu? Dankzij de zogeheten Kivin-methode zou je supersnel een orgasme kunnen krijgen. En de key tot succes is een horizontale orale vrijpartij (ja, echt). Ehm, we zien je denken, want hoe krijg je dit ooit voor elkaar? Heel makkelijk, dus. In plaats van dat de clitoris van boven naar beneden gemasseerd, gestimuleerd of gelikt wordt, gebeurt dat met de Kivin methode een kwartslag gedraaid. 

Zijwaarts oraal

Het klinkt misschien een beetje onhandig, maar als beide partijen er comfortabel bij liggen, moet het sowieso goedkomen. Het is handig als de ontvanger op de rug ligt met een been wijd gespreid óf met een knie naar de borst ligt. Zo kan de giver er goed bij en kunnen jullie er beiden voor zorgen dat je een goede positie ligt. Het bevredigen kan nu gemakkelijk over de lengte gaan, wat ervoor zorgt dat je veel sneller een orgasme hebt. 

Intern orgaan

Even een lesje biologie: de clitoris is blijkbaar niet alleen een klein bobbeltje dat graag gestimuleerd wordt. De clit is namelijk een veel langer intern orgaan met wel duizenden zenuwen die maar al te graag aangeraakt willen worden. De Kivin methode helpt daarbij door het werk down under een kwartslag te draaien. Hierdoor worden veel meer zenuwen geprikkeld en that's what we want, right? Een supersnel orgasme is dan gegarandeerd (yay). Beter dan dit kunnen we het je echt niet uitleggen, dus het enige wat je nu nog kunt doen, is het gewoon (een paar keer) uitproberen. 

Lees ook: Zo wordt een vluggertje toch nog bevredigend

Beeld: iStock