10 pikante ideeën voor spannend voorspel

Intiem door Elsemieke

Een goed voorspel is het halve werk, zeggen ze altijd. Het maakt de seks een stuk heter, maar los daarvan is het natuurlijk ook gewoon heerlijk om van te genieten. Mocht je toe zijn aan iets anders dan de standaard manieren om elkaar hitsig te maken, dan hebben we vandaag 10 handige tips voor een spannend voorspel. 

spannend voorspel ideeën

Lees ook: Klaarkomen moeilijk? Dit zijn de beste speeltjes voor jou

Voorspel: we kunnen niet zonder. Om een beetje in de mood te komen kan je elkaar op verschillende manieren teasen. De lieve manieren van elkaar ophitsen kennen we nu wel, dus nemen we je vandaag mee in een portie hete warmmakertjes. 

Spannend voorspel? 10 x pikante ideeën

 1. Beleef jullie heetste momenten nog een keer.
  Dikke kans dat jullie heel wat spannende momenten hebben beleefd in de jaren dat jullie bij elkaar zijn. Vertel elkaar gedetailleerd over jullie beste seks ever en hoe je je daarbij voelde. Wat deed je partner ooit bij jou waar je nu direct weer wild van wordt als je eraan terug denkt? Wordt het daarna ongetwijfeld tijd om de belevenis weer na te spelen!
 2. Blinddoek je bedpartner.
  Het is heerlijk om in bed te liggen met iemand die lekker out of the box denkt en dit ook daadwerkelijk uitvoert. Het belangrijkste hierbij is de spontaniteit. Blinddoek je lover eens en trek een mega sexy lingeriesetje aan! Zolang jullie elkaar in alles vertrouwen, is dit de perfecte manier voor een spannend voorspel. Komen jullie beiden gegarandeerd van in de mood
 3. Warm jezelf op met een speeltje.
  Als je heteroseks hebt, dan de kans op een orgasme kleiner. Er wordt tussen mannen en vrouwen namelijk teveel gefocust op de penetratieseks en 9 van de 10 vrouwen komt daar niet van klaar. Voorspel is essentieel om opgewonden te raken, dat vergroot de kans op een orgasme. Het duurt bij vrouwen wat langer op 'warm te lopen', geef je lover even een break door eens je favoriete seks speeltje te gebruiken. Dat is enorm opwindend en extra lekker voor jou. Tegelijkertijd masturberen is ook een idee. Zo geef je de ander niet alleen een geweldige show, je leert je partner ook hoe jij graag wordt aangeraakt. Win-win situatie!
 4. Laat je vastbinden.
  Of andersom natuurlijk. Laat je bedpartner je polsen en enkels vastbinden en geef de touwtjes uit handen. Doordat jij je niet kunt bewegen geef je je lover alle macht over wat er gebeurt op jouw lichaam en dat maakt het extra opwindend. Natuurlijk alleen doen als je elkaar al wat langer kent of sowieso al helemaal vertrouwt. 
 5. Spreek af dat het voorspel minimaal een half uur moet duren.
  En zet ook echt een wekker! Laat ábsoluut geen penetratie toe tot de afgesproken tijd voorbij is. Zo word je gedwongen je te focussen op het voorspel. Wedden dat jullie hier allebei bloedje horny van worden? 
 6. Lees elkaar erotische verhalen voor.
  Wij vrouwen hebben een levendige fantasie, dus elkaar erotische verhalen voorlezen hoort ook thuis in dit rijtje spannende voorspel ideeën. Lees je liefje een spannend sexy verhaal voor of zet een podcast op. Erotische verhalen of sexy podcasts maken het voorspel een stuk heter. En nee, je hoeft je niet te schamen, want er is niets zo sexy aan een vrouw die weet wat ze wil. 
 7. Geef je lover een massage.
  En dan niet zo'n saaie waarbij je hem vooral over zijn of haar rug kroelt, maar echt eentje waarbij je hem lekker onder handen neemt. Zet de fles massage olie maar klaar! Neem er eens goed de tijd voor en verwen je lief met een uitgebreide massage. Vergeet vooral niet zijn of haar special parts mee te nemen om extra in de mood te komen voor een potje sexy time. 
 8. Praat over jullie seksleven.
  Is jouw zin in seks verdwenen zodra je 's avonds voor de televisie neerploft? Of vind je het helemaal niet sexy als hij zijn jongeheer niet bijscheert? Maak dit bespreekbaar. Niet alleen kunnen zulke situaties in de toekomst voorkomen worden, maar het zorgt er ook voor dat je daarna een partijtje wild de liefde gaat bedrijven. Beloofd. 
 9. Tease elkaar de hele dag met sexy berichtjes
  Waarom pas in de slaapkamer beginnen met voorspel als je hier al de hele dag van kan genieten? Stuur bijvoorbeeld vunzige berichtjes naar hem of haar wanneer diegene op kantoor zit of in een bespreking. Wedden dat je liefje staat te springen om naar huis te komen? 
 10. Prikkel je liefje met een hete mond tijdens de orale seks.
  Ja, ijsklontjes tijdens het voorspel zijn ook leuk, maar niet altijd ideaal wanneer de winter om de hoek staat. Niemand heeft zin in kippenvel als het geen lekker weer is. Neem dus een slok warme thee voor je hem of haar down there gaat verwennen. Slik de thee net door voordat je het geslachtsdeel van je vriend(in) in je mond neemt en diegene zal je dankbaar zijn. 

 

Lees ook: Satisfyer-fan? Deze speeltjes verdienen ook een plekje in je nachtkastje