10 x lesbische seks tips voor een geweldige vrijpartij

Intiem door Redactie Ze.nl

Of je nu seks met mannen of vrouwen hebt, aan het eind van de dag draait het allemaal om hetzelfde: dat je er allebei maximaal van geniet. Toch vinden vrouwen andere dingen lekker dan mannen. Hoewel communicatie key is in elke vrijpartij, hebben wij vast tien tips op een rijtje gezet die een heerlijke sekspartij flink op weg helpt.

1. Neem de tijd voor het voorspel

Geef elkaar eerst een uitgebreide massage met wat olie om elkaars lichaam af te tasten en de spanning op te voeren. Stel de seks zo lang mogelijk uit totdat jullie het echt niet meer houden. Wedden dat het vuurwerk eraf spat!

2. Langzaam is extra opwindend

Grijp niet direct naar haar clitoris, maar werk speels van buiten naar binnen. Aai eerst haar schaamlippen en werk langzaam en zachtjes naar de clitoris toe. Voer daarna het tempo pas op naar haar wens en voel aan waar ze opgewonden van wordt.

3. Voel je nattigheid?

Het is heel belangrijk dat iemand nat is wanneer je haar vingert, anders kan het zeer gaan doen. We hebben niet altijd controle over hoe nat de boel down there wordt, dus als het even aanvoelt als de Sahara woestijn gebruik je gewoon wat extra glijmiddel. No problemo.

4. G-spot

De G-spot is een mysterie onder de erogene zones. Hij zit een beetje verstopt, maar wanneer je hem eenmaal hebt gevonden zorgt stimulatie voor een extra intens orgasme. Breng twee vingers bij haar naar binnen en maak een soort ‘kom hier’ gevaar, als het goed is voel je aan de voorkant een ribbelig stukje huid. Het G-spot orgasme is langer en intenser dan een clitoraal orgasme, doordat je bekkenzenuw - een van de sterkste zenuwen in ons lichaam - wordt gestimuleerd. Zeker de moeite waard om te proberen dus!

5. Boobies 

Neem haar borsten in je handen en masseer ze liefdevol. Sabbel uitgebreid op haar tepels. Dit zijn extreem gevoelige plekjes, dus voel aan welke tempo ze lekker vindt. Of vraag het haar gewoon. Borsten zijn gewoon geweldig.

Lees ook: WIN: Doe mee aan ons onderzoek en win OGX haarpakket 

6. Ode aan de missionaris!

Hoewel deze klassieker vaak aan de schandpaal wordt genageld omdat ie saai zou zijn, vinden wij dat ie een lofzang verdient. Het lichamelijke contact en elkaar diep in de ogen aankijken zorgt ervoor dat het vuurtje juist maximaal aangewakkerd wordt.

7. Scharen

Bij scharen schuren jij en je lover jullie vagina’s tegen elkaar. Dit doe je door je benen schuin om elkaar heen te klemmen, zoals twee scharen dus. Verrekte lastig, maar als het je eenmaal is gelukt kun je ermee klaarkomen. Het verschilt per persoon of dit als fijn wordt ervaren, maar proberen kan natuurlijk nooit kwaad.

8. Een beetje variatie in de slaapkamer

Heb je altijd seks in dezelfde volgorde? Gooi het eens om en begin bijvoorbeeld met orale bevrediging voordat je gaat vingeren of penetratie voordat je haar borsten verwent. De mogelijkheden zijn eindeloos, experimenteer er lekker op los.

9. Lepeltje lepeltje

Dit is een heerlijke positie om lekker lui tegen elkaar aan te liggen en elkaar al knuffelend te bevredigen. De grote lepel heeft ultieme toegang tot zowel borsten als de vagina. Neem er lekker de tijd voor en geniet. Heb je zin in iets extra’s? Voeg een speeltje of vibrator aan de achterkant toe als ze daarvan houdt.

10. Kussengevecht

Wanneer je alles uit je befsessie wilt halen: leg eens een kussen onder haar billen als ze op haar rug ligt zodat je er goed bij kan. Wedden dat ze het zal uitschreeuwen van genot?

Lees ook: Sleutelparty's: zo zit het - VRIJ-dag