Seks & relaties / Seks
Seks

5 tips waardoor beffen nóg beter wordt

Seksueel genot is voor iedereen iets anders. Jij vindt iets misschien heel prettig, terwijl je vriend(in) er niet van kan genieten. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen voorkeuren en technieken. Kan jouw lover wel wat tips voor beffen gebruiken? Of wil je je eigen technieken verbeteren? Lees dan snel verder!

Beffen tips_

Lees ook: Lichaamsdelen die je niet moet overslaan tussen de lakens

Gevoelige gebieden eromheen

Met je benen gespreid liggen kan soms best ongemakkelijk voelen. Het is wel zo prettig als er een beetje opbouw is (tenzij het om een vluggertje gaat). De gebieden eromheen zijn perfect om te teasen en je geliefde voor te bereiden. Streel, masseer, kus of lik bijvoorbeeld haar buik of dijen.

Houd een goed ritme aan

Te langzaam of te snel gaan, daar wordt niemand blij van. Er is weinig opwindends aan iemand die snel beft, maar dit op een gek tempo doet. Probeer dus enigszins een ritme aan te houden. Ga ook niet te langzaam, want dan laat dat orgasme wel heel lang op zich wachten.

Niet bijten

Zachtjes je tanden gebruiken kan tijdens de seks heel lekker zijn. Er zijn echter ook momenten waarop het not done is en het beffen is er daar een van. Tijdens het pijpen kun je je tanden beter niet gebruiken en dat geldt ook voor het beffen. Het is behoorlijk gevoelig daar beneden en kan ronduit pijn doen. Gebruik je tong om de clitoris te stimuleren. Een beetje zuigen kan ook fijn zijn.

Gebruik niet alleen je mond

De vagina en het gebied eromheen mogen dan gevoelig zijn, maar dat betekent niet dat je alleen je mond moet gebruiken. Wat dacht je van een beetje vingerwerk? De combinatie is echt heavenly. Zeker het proberen waard!

Beflapje

Orale stimulatie kan al gauw te veel worden. Je wilt genieten van het beffen, maar kan het eigenlijk niet aan. wist je dat je daarvoor heel goed een beflapje kunt gebruiken? Het voorkomt niet alleen soa’s, maar kan er ook voor zorgen dat jij of je partner het langer uithoudt.

Lees ook: Vingeren 101: de ultieme gids