Memoires van een vreemdganger deel 2: de sexy overbuurvrouw

Intiem door Mark

Na mijn allereerste avontuur met Eve in Canada hield ik me anderhalf jaar gedeisd. Het mocht echt niet uitkomen en eigenlijk wilde ik me niet op zulk glad ijs bevinden. Maar mijn buitenlandse overbuurvrouw Anna, die vaak naakt in haar slaapkamer rondliep met de gordijnen open, kon ik écht niet weerstaan. Nog nooit eerder had ik zo’n perfect lichaam gezien.

memoires

Daar zat ze: ze bekeek zichzelf in de spiegel van haar kaptafel en ik keek met haar mee. Haar badjas hing losjes rondom haar lichaam waardoor haar perfect gevormde borsten zichtbaar waren. De lamp in haar slaapkamer belichtte haar lichaam prachtig. Dit kón niet per ongeluk zijn.

Na een tijdje merkte ze dat ik haar zag. Ik was alleen thuis en maakte me nuttig door te strijken (moet ook gebeuren) en ik deed alsof ik per ongeluk een glimp van haar opving. Wanneer we oogcontact maakten, keek ik gemaakt zenuwachtig weg en ging ik over op het strijken. Ons spelletje beviel haar wel. Ze liep naar haar raam toe waardoor haar badjas ‘per ongeluk’ openviel. Ik kon haar slipje zien en zag nu nog beter hoe haar borsten gevormd waren. Wat wilde ik haar graag vastgrijpen. Ik voelde dierlijke driften in me opkomen. Deze vrouw had zo'n prachtig lichaam.

Ik besloot mijn niet-sexy strijkactiviteit toch sexy te maken en ontdeed mezelf van mijn overhemd alsof ik er een aan wilde trekken die ik zojuist kreukvrij had gemaakt. Een paar maanden geleden was ik begonnen met mezelf afbeulen in de sportschool en mijn spieren waren goed zichtbaar. Alsof ik een soort goedkeuring van haar kreeg, ging zij op haar bed zitten en betastte ze zichzelf. Ze wreef over haar benen alsof ze zichzelf aan het insmeren was, maar dan langzamer, sensueler. Ondertussen keek ze me ondeugend aan. Met de speelse blik in haar ogen gaf ze me een duidelijke boodschap: ‘Nu jij’. 

Om te zorgen dat zij mij duidelijker kon zien, ging ik op mijn bed staan. Mijn bovenlichaam was ontbloot, maar mijn spijkerbroek had ik nog aan. Ik opende mijn spijkerbroek zodat ze kon zien dat er een flinke bobbel in mijn broek zat. Steeds weer gingen we een stapje verder in ons spel tot we allebei naakt waren. Ik had een erectie en zij had overduidelijk ook wel zin. Ze begon met zichzelf te spelen en ik genoot ervan om haar lichaam te zien kronkelen. Helaas moest ik het daar afkappen. Met het dichtslaan van de voordeur wist ik hoe laat het was. Mijn vrouw was weer thuis…


Mark (37) heeft het allemaal: een fantastische baan, twee lieve kinderen en een mooie, zorgzame vrouw. Alleen over zijn seksleven valt te wensen over. In zijn column praat Mark je bij over zijn buitenechtelijke avontuurtjes. En dat zijn er best wat.  

Dit artikel is eerder verschenen op Ze.nl.

Lees ook:

Memoires van een vreemdganger deel 1: Het eerste avontuur