Memoires van een vreemdganger deel 1: Het eerste avontuur

Intiem door Mark

“Proost!” Ik klonk mijn glas wijn tegen dat van Eve en nam een slok. Beiden hadden we zojuist een optreden gemaakt als gastspreker op een Canadees congres. Dat drankje hadden we wel verdiend. Na een aantal glazen wijn werd ik wat losser en legde ik mijn hand op haar bovenbeen. Niet veel later vertrokken we richting haar hotelkamer. 

Pas op het moment dat Eve en ik naar haar kamer liepen, wist ik dat ik meer in deze prachtige dame zocht dan een drinkmaatje. In de zes jaar dat mijn vrouw en ik getrouwd waren, had ik nog nooit buiten de pot gepiest, mijn vrouw is en blijft de liefde van mijn leven. Ze is knap, een zorgzame moeder en geweldige echtgenote, maar haar libido is laag. Heel laag. Met geluk vrijen we één keer per maand. Ik heb het hier vaak met haar over gehad, maar er komt geen verandering in ons seksleven. Ik merkte dat ik de spanning en ontlading nodig had en dit leek ik te gaan vinden bij Eve.

Bij binnenkomst ging Eve op haar bed zitten en ik nam plaats in de stoel ernaast. We praatten over koetjes en kalfjes, maar onze ogen waren duidelijk met andere dingen bezig. Toen ik haar stiletto’s zag, besloot ik hier op in te haken. Ik zou ze wel even voor haar uitdoen, want ze zagen er erg oncomfortabel uit. Galant schoot ik haar te hulp en langzaam trok ik de schoen uit. Ik raakte haar benen aan en we voelden beiden de seksuele spanning.

Alles aan het uitdoen van haar schoen was erotisch, de langzame beweging die ik maakte, de aanrakingen en de blik in haar ogen. Het smaakte naar meer. Ik duwde haar rokje langzaam omhoog en trok haar kanten zwarte slipje naar beneden. Ondertussen ontdeed ik mezelf ook van mijn kleding. Veel tijd aan voorspel besteedde ik niet en ik begon haar vrij snel te likken op haar gevoelige plekje. Ik vond het mega erotisch en aan haar gekreun te horen, beviel het haar ook. Ik bracht haar tot haar hoogtepunt en wilde het eigenlijk hierbij laten, maar Eve bleek bescherming te hebben. Tijd om op adem te komen kreeg ik niet van de wilde brunette en we gingen meteen van bil.

Meteen na dit avontuurtje met Eve zag ik in wat ik op het spel zette. Het was geen schuldgevoel dat me overspoelde, maar het besef dat dit nooit mocht uitkomen was meteen aanwezig. Dit ging ik niet meer doen. Anderhalf jaar lang hield ik me aan mijn eigen belofte, tot ik Anna ontmoette…


Mark (37) heeft het allemaal: een fantastische baan, twee lieve kinderen en een mooie, zorgzame vrouw. Alleen over zijn seksleven valt te wensen over. In zijn column praat Mark je bij over zijn buitenechtelijke avontuurtjes. En dat zijn er best wat.  

Dit artikel is eerder verschenen op Ze.nl.