Waarom vrouwen niet staan te springen om anale seks

Intiem door Redactie Ze.nl

Jij en je vriend zijn al een tijdje samen en opeens wil hij wat anders proberen. Je staat er eerst wel voor open tot je hoort wat hij in gedachten heeft: hij wil door de achterdeur naar binnen. Ai, daar zat jij nu net niet op te wachten. 
 
Wanneer het op experimenteren aankomt, wil je best wel het een en ander proberen al je vriend dat heel graag wilt. Jij zegt niet meteen 'nee' tegen een ander standje of een spannende locatie, waar je alleen wel 'nee' op wilt zeggen, is anale seks. Dat trekt je dus echt niet! Geen zorgen, je bent niet de enige die het hier niet warm van krijgt. Anale seks spreekt ons vrouwen gewoon niet aan wel hierom:  
 
De gedachten vinden we niet sexy
Het is een uitgang! Het idee dat hij daar naar binnen wil dringen vinden we helemaal niet opwindend. Bovendien is ons lichaam er helemaal niet voor geschapen. En je kunt je de horrorverhalen uit tijdschriften over gescheurde achterkantjes ook nog wel herinneren.   
 
 
We vinden het vies  
Zodra vriendlief voorstelt om het eens wat anders te doen, slaan we dat liever meteen af. Toch zoeken we op internet nog even het een en ander over de achteringang, onder andere om hem ervan te overtuigen dat het niets is. Het World Wide Web wist ons echter ook te vertellen dat er bijna áltijd een beetje poep bij komt kijken. Nee, dat idee vinden we niet zo lekker. 
 
Het doet pijn
We willen dit voorbeeld er eigenlijk helemaal niet bijhalen, maar we doen het toch ter illustratie: heb je weleens zo nodig moeten poepen dat het ongelooflijk veel pijn deed om die kanjer te lozen? Niet ontkennen: we hebben het allemaal weleens gehad. Deze pijn ervaren we dan elke keer wanneer-ie op en neer gaat. Dus dank je, maar nee dank je. 
 
We kunnen er niet door klaarkomen
Oké, dat is een beetje kort door de bocht gezegd. Het schijnt volgens sommigen namelijk wel mogelijk te zijn, maar hiervoor moet veel geoefend worden en dat willen we gewoon niet. Daarnaast moet je ook eerst door de pijn heen voordat het ook maar een beetje oké voelt. Hebben we er gewoon niet voor over, we willen een directe beloning! 
 
De standjes die hierbij komen kijken zijn niet leuk 
De gewone doggy style vinden we al niet zo geweldig, laat staan wanneer hij gat nummer twee neemt. Erg persoonlijk vinden we het niet. We willen hem het liefst aan kunnen kijken. Zéker wanneer hij zoiets van ons vraagt. 
 

 
De achteruitgang is er gewoon niet voor bedoeld
Moeder Natuur heeft onze lichaam niet geschapen voor dit soort fratsen. We zijn niet meer zo ouderwets dat we alleen seks willen voor voortplanting, maar nog wel zo dat we het alleen in het daarvoor bedoelde gat willen doen. 
 
Incontinentie 
We gaan niet meteen met alle onderzoekjes zwaaien die ernaar zijn gedaan, maar we weten wél dat het incontinentie kan veroorzaken! En waar we echt niet op zitten te wachten is rondlopen een luier terwijl we onze seksuele piek horen te beleven! 
 
Waarom vind jij de gedachte van anale seks niet zo geweldig?