Seks & relaties / Seks
Seks

Steamy seks tijdens de kerstdagen bij je schoonouders? Zo doe je dat

Zie jij altijd heel erg op tegen het vieren van de Kerstdagen met je schoonfamilie? Wat dacht je van een steamy avontuurtje met je lover na het kerstdiner (of zelfs tijdens) om de gezelligheid ietwat op te krikken... Seks op momenten dat het eigenlijk niet kan is namelijk het meest opwindendst, right? Toch willen we het liefst niet betrapt worden, dus als je op déze dingen let, dan valt die vrijpartij bij je schoonouders helemaal niemand op. 

Lees ook: Zo bespreek je jouw seksfantasieën met je bedpartner

Seks bij je schoonouders 

Super spannend en super heet. Seks bij je schoonouders kan nogal een avontuurtje zijn, want gosh, wat als iemand jullie hoort, ziet of doorheeft? Laat die dingen jullie in ieder geval niet tegenhouden om eens goed van bil te gaan tijdens of na dat kerstdiner. Met deze tips zitten jullie sowieso goed.

Wees niet opvallend

Makes sense, toch? Maar maak het gewoon niet te overduidelijk dat jullie samen naar boven vertrekken om iets spannends te gaan doen. Dus niet op momenten dat het awkward stil is of dat je bezig bent met een serieus gesprek, want eerlijk: dan maak je het alleen maar erger voor jezelf. Ga of apart, of op een moment dat iedereen ergens mee bezig is. Denk aan, afruimen, naborrelen, spelletjes spelen of whatever. Don't be obvious! Daarnaast is het ook wel fijn als iedereen lekker aan het kletsen is als jullie bezig zijn. Hoort ook niemand wat.

Wees stil

Hoe fijn je het ook vindt, hard gekreun en gesteun kun je beter niet doen. Super ongemakkelijk voor de mensen die beneden vrolijk hun kerstfeest aan het vieren zijn en ook super ongemakkelijk als jullie daarna weer gezellig naar beneden komen lopen... Niet alleen is stil zijn beter voor jezelf en je omgeving, het kan ook nog eens hartstikke hot zijn. De seks is namelijk veel intenser zo. Twee vliegen in één klap.

Kies niet het gekste standje

Want stel je eens voor, je ligt net open en bloot klaar voor je partner, en er komt opeens een familielid (per ongeluk) naar binnen. We kunnen ons de aankomende dinerverhalen wel voorstellen... Kies daarom gewoon voor een simpel standje waardoor het lijkt alsof jullie gewoon knus in bed liggen en geen gekke dingen aan het doen zijn. Lepeltje-lepeltje is altijd safe, dus volgens is dat op zo'n moment ook het beste standje. 

Zorg voor een niet-krakend bed

Niets is erger dan in een stom krakend bed seks hebben. Als jullie alleen zijn maakt het niet zoveel uit, maar ja, nogmaals: met familieleden die een verdieping lager zitten, is dat niet zo'n pretje. Voor alle partijen niet. Ben je niet gezegend met een niet-krakend bed? Doe het dan staand, gezellig op de grond of op een stoel of bank. Kies letterlijk alles, behalve dat krakende en piepende bed. 

Lees ook: Muziekje aan tijdens de sexy time? Luister dit genre dan in ieder geval niet