Zo verwen je zijn piek en klokkenspel het lekkerst

Intiem door Anne-Fleur

Kerst staat alweer bijna voor de deur en mocht je nog geen cadeautje hebben voor je lief, wat kun je dan beter geven dan de perfécte blowjob (als dat al bestaat)? Je lover mag namelijk ook wel eens goed verwend worden en wij hebben een mini guide voor je opgesteld, zodat jullie Kerstmis beiden met een amazing gevoel kunnen gaan vieren. 

Lees ook: Zo krijg je in no time een orgasme dankzij de Kivin methode

Zo geef je de perfecte blowjob aan je lover

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: een perfecte blowjob is een perfecte blowjob niet als je niet laat zien dat je er zin in hebt. Als je het doet omdat het 'moet' kun je er beter maar mee stoppen, want dan is het hele gebeuren voor niemand leuk. Neem er je tijd voor, ga er lekker voor zitten en be excited. Kleine side note: je hoeft dit dus niet te doen als je je er niet prettig bij voelt! 

Voorspel is mega belangrijk

Voordat je meteen aan the deed gaat, is een stukje voorspel super belangrijk. Dit bouwt de spanning op, zeker voor een man. Met wat voorspel kom jij ook meteen wat meer in de mood en gaat het allemaal waarschijnlijk een stuk voorspoediger. Daarnaast is een slappe piek ook niet fijn om in je mond te hebben en andersom is dat voor de man ook niet per se een pretje. Sla voorspel dus zeker niet over.

Handwerk

Wanneer je je voorspel een beetje hebt gehad, komen je handen aan de beurt. Om je lover helemaal gek te maken is het een goed idee om eerst een kleine massage te geven die nét niet alles weggeeft. Nog meer spanning opbouwen dus. Bouw het wel rustig op, want anders is het nogal snel... klaar. Toch mag je wel wat meer druk gebruiken en is het aanhouden van een goed tempo wel van belang. Masseer van beneden naar boven en als je denkt dat het tijd is, ga je over naar je mond. 

Sensatie

Nu komt het echte werk, want het echte voorspel is nu klaar. Gebruik je handen dan ook niet meer, zodat je lippen en tong voor alle sensatie kunnen zorgen (zo is het een stuk intenser!). Begin met zachte kusjes net tot onder de eikel, dit zorgt voor heel veel spanning bij your man en brengt hem een stuk heftiger naar zijn hoogtepunt. Dan is het tijd om je tong langs zijn gehele penis te laten gaan, lick it like it's ice cream. Vergeet trouwens niet zijn klokkenspel mee te nemen tijdens de daad. 

The deed

Je bent nu elke keer rondom de eikel aan het werk gegaan, dus nu heb je precies genoeg spanning en sensatie opgebouwd om met de eikel aan de slag te gaan. Tongwerk is nu key, vooral over de eikel heen. Zuig daarna zachtjes aan zijn eikel (let op: NIET bijten), maar neem ook de rest van zijn lichaam mee en neem korte pauzes van zijn penis. Op deze manier verleng je de hele experience. Je kunt nu zijn voorhuid tussen je lippen doen en omlaag gaan tot de eikel helemaal bloot is. 

En nu?

Op het moment na het zuigen, komt je man waarschijnlijk bijna klaar. Dit kun je merken aan een samentrekking langs zijn urinebuis en de eikel die iets opzwelt. Let hier goed op, voordat je voor ongemakkelijke verrassingen komt te staan... Het is nu aan jou om te kiezen of je slikt, spuugt of dat je hem liever helemaal niet klaar laat komen in je mond, it's all your choice. 

Lees ook: Muziekje aan tijdens de sexy time? Luister dit genre dan in ieder geval niet