Satisfyer-fan? Deze speeltjes verdienen ook een plekje in je nachtkastje

Intiem door Laura

De razendpopulaire Satisfyer ligt bij menig vrouw te pronken en ronken tussen de lakens. Deze rose gold krachtpatser helpt vrouwen binnen no time aan een mind blowing hoogtepunt. Ben jij ook zo fan van deze luchtdrukvibo? Dan hebben we nog eens vier toys die je ook niet mag missen. 

Lees ook: Dit is waarom mindful masturberen zo’n populaire selfcaretrend is

Satisfyer Pro G-spot Rabbit

Voor een nóg intensere ervaring dan de Satisfyer Pro 2 Next Gen, ga je voor deze Rabbit vibrator. Deze fijne toy is zeker niet voor beginners of vrouwen die houden van een zachte aanpak. Deze rabbit heeft namelijk dubbele stimulatie, wat voor een extra heftige beleving zorgt. Met deze toy ben je binnen een paar minuten in de zevende hemel... Rest in peace.

satisfyer g spot

LELO SONA Cruise 2

De 'Sona Cruise' lijkt op je geliefde Satisfyer, maar heeft één extra feature waar je van zult houden. Dan hebben we het niet over het prachtige design met gouden details, maar het gepatenteerde 'cruise control' van LELO. Dit houdt in dat wanneer je de Sona Cruise 2 harder tegen de huid duwt, de power niet vermindert zoals bij andere toys. Cruise Control is niet een vibratiestand, maar gebeurt volledig automatisch. 

 

lelo sona cruise

Satisfyer Pro 4 Couples

Films en series doen ons al jaren geloven dat mannen en vrouwen allebei makkelijk klaarkomen tijdens penetratieseks. Niks is minder waar. In real life, kan ongeveer 15 procent van de vrouwen een hoogtepunt bereiken van alleen penis-in-vaginaseks. Er is namelijk te weinig stimulatie op de clitoris. Nou, dat kan opgelost zijn met een koppeltoy zoas deze Satisfyer Pro 4 Couples. De uitwendige clitoris wordt gestimuleerd met luchtdrukvibraties en het inwendige gedeelte van de clit (G-spot!) krijgt ook fijne vibraties. Dit speeltje kun je dus dragen terwijl je partner bij je naar binnen gaat. Amazing, toch?!

satisfyer couples

Dream Toys Wheel of Fortune

Ze vergelijken de luchtvibraties weleens met het gevoel van orale seks. Nou, daar doet het volgende speeltje nog een schepje bovenop. Een draaiend wiel met zachte flapjes voelt als een likkende tong op je clitoris. Met twee krachtige motors, drie vibratiepatronen en zes vibratiesnelheden en negen rotatiepatronen voor het wiel heeft de Wheel of Fortune alles voor de meest intense clitorale orgasmes. Wat wil je nog meer?

satisfyer lookalike

Lees ook: Hoe het woord ‘coconut’ helpt aan een beter orgasme