Waarom de Womanizer HET speeltje is voor vrouwen

Intiem door Ze.nl

De feestdagen komen er weer aan en verrek, je bent nog steeds single. Zo had jij je deze kerst vorig jaar niet voorgesteld. Maar gelukkig hoeft het geen cold and lonely Christmas te worden. De Womanizer houdt je er wel warmpjes bij!Iedereen wil er met kerst warmpjes bijzitten. Het liefst in de armen van een lekkere vent die jij de jouwe mag noemen. Maar helaas wisten Cupido’s pijlen jou dit jaar niet te bereiken, en in dat All I want for Christmas is You van Mariah Carey geloof je ook niet meer zo. Maar dat betekent niet dat jij ’s avonds onbevredigd in bed hoeft te liggen. De Womanizer is hét speeltje dat jij nodig hebt.

De Womanizer
Als we aan speeltjes denken, denken we vaak aan vibo’s. Maar hiermee houdt het echt niet op. Er zijn veel meer interessante speeltjes die seksueel genot kunnen stimuleren. Of je nu een relatie hebt of niet, dit speeltjes is eigenlijk een must voor elke vrouw! Psst… de Womanizer is ook nog eens heel stil.Hoe dit stukje genot werkt
De womanizer is speciaal voor clitorisstimulatie. Het fijne apparaatje stimuleert je clitoris door lucht te blazen. Met vijf verschillende standjes kun je zelf bepalen hoe intensief je het wilt. Ben je uitgespeeld en is je speeltje leeg? Dan kun je hem simpel opladen via USB. Je kunt dit speeltje bestellen bij Easytoys!