Ruim 90% van de vrouwen verkiest yoga boven seks

Intiem door Commerciële Redactie Ze.nl

Wanneer het op onze bedgewoonten aankomt, zijn de meningen vaak verdeeld. Maar wat is normaal? Hoe vaak zijn de meesten actief tussen de lakens? 

Het Nederlandse bedrijf Tastea, bekend om haar luxe 100% natuurlijke, losse theeblends creëerde al verschillende unieke blends. Een daarvan is de ‘Make Your Bed Rock’ thee, gericht op het verhogen van het libido... Maar hebben wij Nederlanders een dergelijke thee wel nodig? Om deze vraag te kunnen beantwoorden deed Tastea onderzoek onder haar social media volgers en klanten. Het resultaat: ruim 2000 respondenten die een aantal slaapkamergeheimen onthullen. Spannend!

Laten we beginnen met het meest shocking feitje; wanneer het op ontspanning aankomt verkiest maar liefst 90% van de dames een wijntje, zweten in de sportschool, yoga of bankhangen boven een potje rollebollen tussen de lakens! Uiteraard denken de mannen in dit onderzoek hier anders over; 65% van de mannen slaat een stomende bedsessie echt niet af...

Maar hoe zit het dan met de frequentie? Hoe vaak doen we ‘het’ nou eigenlijk echt? Het blijkt dat bijna 60% van de stellen minder dan 5 keer per maand de liefde met elkaar bedrijft. Daarnaast kwamen we erachter dat er stellen zijn die getrouwd zijn of samenwonen, maar toch geen slaapkamer delen. We hebben het hier over slechts een kleine minderheid van 2,5%. Maar wat heeft dit voor effect op het seksleven? Nou, heel veel! Hoewel maar een kleine 6% van de overige 97,5% vrouwen heeft aangegeven zich de laatste keer seks niet meer te herinneren, staat dit tegenover ruim 44% van de ‘apart slapers’. Herkenbaar? Voeg die bedden dan zsm samen, drink de ‘make your bed rock’ thee van Tastea en bereid je voor op minimaal 1 slapeloze nacht per maand...

Wil jij jouw seksleven vergelijken met die van andere stellen? Dan hebben we hieronder een aantal statistieken voor je opgesomd: