Liefde voor (op) je schaamstreek

Intiem door Madelon

Speciaal voor Valentijnsdag komt Ladyshape met de Intimate Shaping Tool Heart. Een hele mond vol! Dit hartje is in ieder geval een originele manier om je partner te verrassen. Het sjabloontje is zo ontworpen dat de huid wordt strakgetrokken, dankzij de 'spanstrip' aan de onderkant. Hierdoor scheer je makkelijk mooie contouren. Je trimt je schaamhaar, legt het hartje erop, scheert eromheen et voilà: het perfecte kapsel om je geliefde mee te verrassen.


Al eerder ontwikkelde Ladyshape de 'Brazillian' (het welbekende streepje) en de 'Triangle' (een driehoekje). Een uitkomst, want uit marktonderzoek bleek dat de meeste vrouwen hun schaamhaar scheren in een streepje, een driehoekje of kaal. Lekker makkelijk dus! Maar de meeste vrouwen bleken het ook leuk te vinden om een keer een figuurtje te scheren. Helaas weten we allemaal dat dit uit de losse hand bijna onmogelijk is. Met die wetenschap ontwikkelde Ladyshape het hartjessjabloontje, waarmee iedere vrouw nu een perfect hartje in haar schaamhaar kan maken. Uniek in de wereld en ontzettend leuk, voor jou én je partner!


De Intimate Shaping Tool Heart is verkrijgbaar vanaf 26 januari op www.ladyshape.com. Vanaf 31 januari tot 14 februari is het hartje, speciaal voor Valentijnsdag, voor een speciale introductieprijs van 9,95 verkrijgbaar bij Etos.