Wat is een ABC party? – Ze’s sekswoordenboek

Intiem door Laura

In de wondere wereld van de erotiek schiet er elke week wel een nieuw seksbegrip uit de grond. Meepraten over wat hot & happening is tussen de lakens? Houd elke donderdagavond onze rubriek Ze's sekswoordenboek in de gaten. Wij zoeken in alle hoeken van het internet naar de nieuwste en meest opmerkelijke termen op het gebied van seks. Wie weet steek je er nog wat van op! Eerder schreven we over ecoseksueel, splorchen en küttekase. Deze week hebben we het over de ABC Party.

abc party

Hoe vervelend is dat gevoel dat je niks hebt om te dragen voor een feestje terwijl je kast uitpuilt. Bij een ABC Party is dat niet nodig. Het is het enige feest waarbij je niet uren hoeft te piekeren over je kledingkeuze.

ABC Party: wat is dat?

De “ABC” in ABC Party staat namelijk voor “Anything But Clothes”. Op deze feestjes is gewone kleding niet toegestaan. De genodigden moeten creatief zijn in hun outfitkeuze. Met onder andere ducttape, papier, bladeren of doorzichtig noppenfolie mogen de edele delen bedekt worden. Op heel spannende ABC Party kunnen de gasten het thema ook nog wel eens heel letterlijk nemen. Zij dragen helemaal niets om het lijf, met uitzondering van een paar pumps of schoenen.

Lees ook: 8 tekenen dat je relatie aan het doodbloeden is