Sekshoroscoop week 38: 18 t/m 24 september

Intiem door Redactie Ze.nl
1 van 3

Wat hebben de erotische sterren deze week voor jou in petto? Wordt het een week boordevol avontuur of staan er een aantal kurkdroge dagen voor de deur. Een slimme meid is goed voorbereid: lees dus snel wat je deze week tussen de lakens kunt verwachten in de sekshoroscoop van week 38.

Sekshoroscoop week 38

 

Waterman

Die regenachtige herfstdagen kunnen jou niet deren, Waterman. Met de tikkende regendruppels tegen het raam weten jij en je bedpartner het huis wel warm te houden. Net als in die zweterige Titanic scene in de koets beslaan de ramen en voor de show knal je er even met je hand tegenaan, om een spoor van lust achter te laten. Het bed, de bank en de eettafel moeten het ontgelden. Ga ervoor meid, je leeft immers maar één keer!

Vissen

Het wordt tijd dat je de waarheid onder ogen ziet, je relatie zit in een gigantische sleur. Jullie praten niet meer en de seks is een stoffige gewoonte geworden. Hoe langer je dit aan laat sukkelen, hoe dieper je erin verstrengeld raakt. Wat een tijdverspilling! Het is de hoogste tijd om naar lucht te happen en jezelf te bevrijden uit deze benauwde situatie. Ben je single? Misschien even wat leuks op Tinder naar rechts swipen om de ingedampte boel daarbeneden even wakker te schudden?

Ram

Waar Rammen zich vorige week nog in de watten lieten leggen, is het deze week tijd om de handen uit de mouwen te steken. Geen luie zeester standjes meer, deze week ben jij in de reversed cowgirl te vinden. Als een heuse cowgirl tem jij die rodeostier genadeloos. Pas je op dat je niet te ruig wordt, want één verkeerde beweging en zijn zaakje knakt als een twijgje. En dan moet je op zoek naar een nieuwe, zonde.

Stier

Na een etentje in een Italiaans restaurant sta jij op springen. Wát een hoop lekkere amigo’s om je heen! Wanneer je thuis komt is het de hoogste tijd voor een toetje. Tiramisu is passé, jij zet het zwaardere geschut in. Bel je die ene hete stoot uit de kroeg van vorige week? Nee, gezien de kilo’s knoflook kun je dit klusje beter zelf even klaren. Je sluit je ogen en je fantasie dwaalt af naar naakte obers met grote ronde pizza’s. Vanavond ben jij niet te stoppen.